Laatste nieuws:

5 december 2023 15:30

Steute Technologies reorganiseert bedrijfsonderdelen

Steute Technologies heeft een uitgebreide herstructurering van zijn bedrijfsdivisies aangekondigd. Met directe ingang zal het bedrijf op de markt actief zijn met drie divisies: Meditec, Leantec en Controltec. Met de herstructurering van de bedrijfsdivisies is ook de website vernieuwd. De site is beschikbaar in twaalf talen - ook in het Nederlands. Vanaf de nieuwe website komt de bezoeker op de afzonderlijke websites van de drie divisies.

'
1/1
Meer over
Bedrijven
In de divisie Meditec ontwikkelt en produceert het bedrijf besturingssystemen voor medische apparaten in de operatiekamer en in de diagnostiek. Daarnaast ondersteunt de onderneming zijn klanten wereldwijd bij het goedkeuringsproces voor hun medische producten. Een andere focus van de Meditec-divisie is de realisatie van interoperabiliteit volgens het concept van Service-oriented Device Connectivity (SDC).
Leantec is de nieuwe divisie voor ‘Digital Shop Floor Solutions' en biedt met het eigen merk ‘nexy' een manier om intelligente Industrie 4.0-communicatienetwerkenvoor een optimale controle van de materiaalstroom te implementeren. Er wordt een ‘Full Service' aangeboden, van planning en implementatie tot onderhoud.
De Controltec-divisie omvat schakelapparaten en sensoren uit de eerdere bedrijfsdivisies Extreme, Automation en Industrial Wireless, die worden toegepast in de machine- en installatiebouw. Alle producten op de Controltec-website kunnen worden aangekocht via de geïntegreerde webshop.

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb