Laatste nieuws:

5 december 2023 15:19

Van den IJssel Bedrijfskleding overgenomen

OptiGroup heeft Van den IJssel Bedrijfskleding BV overgenomen. Van den IJssel is distributeur van werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) in Nederland. Met de overname versterken de Zweden hun marktpositie op het gebied van veiligheidsbenodigdheden voor B2B-klanten in de regio. De overnameprijs is niet bekendgemaakt.

'
1/1
Meer over
Bedrijven
Van den IJssel Bedrijfskleding, met 45 medewerkers en een omzet van ongeveer 9 miljoen euro, is een full-service distributeur van werkkleding en veiligheidsoplossingen aan een breed scala van industrieën zoals de bouw, industrie en offshore. De overname is in lijn met de strategie van OptiGroup om de bedrijfsportfolio te ontwikkelen naar leidende posities in aantrekkelijke marktsegmenten in Europa. Het overgenomen bedrijf wordt onderdeel van de Safety cluster in de Benelux, samen met All Safety, die actief zijn in de Medical business area.
OptiGroup, met een netto-omzet van ongeveer 1,7 miljard euro en meer dan 2.400 werknemers, is een Europese distributiegroep met meer dan 105.000 B2B-klanten. die klanten zijn in hoofdzaak te vinden binnen schoonmaak&facilitymanagement, hotel&restaurant, gezondheid&medische zorg, productie-industrie en de grafische sector. Het hoofdkantoor van OptiGroup is gevestigd in Göteborg, Zweden.

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb