Laatste nieuws:

1 november 2023 16:02

Epec neemt Bram Engineers over

Het Finse Epec Oy heeft met ingang van 1 november 2023 het Nederlandse ingenieursbureau Bram Engineers BV overgenomen. Beide bedrijven werken al geruime tijd samen; Bram Engineers is bijvoorbeeld al sinds 2007 importeur van de mobiele controllers en schermen voor gebruik onder zware omstandigheden van de Finnen.

Het Finse Epec Oy heeft met ingang van 1 november 2023 het Nederlandse ingenieursbureau Bram Engineers BV overgenomen. '
Het Finse Epec Oy heeft met ingang van 1 november 2023 het Nederlandse ingenieursbureau Bram Engineers BV overgenomen.
Rechts
1/2
Meer over
Bedrijven
Epec Oy, onderdeel van de Ponsse Group, is een systeemleverancier die gespecialiseerd is in geavanceerde elektronica voor off road mobiele machines (NRMM) en commerciële voertuigen. Het productiebedrijf heeft uitgebreide ervaring in controlesystemen, op maat gemaakte producten, elektrische / hybride elektrische voertuigsystemen en assistentie- en autonome systemen.
Bram Engineers is gevestigd in Barendrecht en actief in onder andere de haven, de land- en bosbouw, nutsvoertuigen en de maritieme sector. De transactie is in lijn met de groeistrategie van Epec dat onderdeel is van Ponsse Group.

Strategische stap

Volgens Epec-ceo Jyri Kylä-Kaila heeft Epec actief gezocht naar uitbreidingsmogelijkheden in Europa. "De overname van Bram Engineers is een belangrijke strategische ontwikkelingsstap voor ons, en samen zullen we in staat zijn om de bedrijfsactiviteiten van zowel Bram Engineers als de Europese klanten van Epec beter te ondersteunen. De klanten van Epec zijn niet alleen op zoek naar hoogtechnologische producten, maar ook naar diensten die hen in de voorhoede houden van machineontwikkeling en productie. We hebben verschillende lopende projecten met onze klanten met betrekking tot bijvoorbeeld op maat gemaakte producten, wat ook nieuwe samenwerkingsmogelijkheden biedt voor de klanten van Bram Engineers."

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb