Laatste nieuws:

31 oktober 2023 10:07

Vijfde editie Stäubli Robotics Days in Mechelen

Op 22 en 23 november organiseert Stäubli de vijfde editie van de Robotics Days in Technopolis, Mechelen. Het programma spitst zich toe op technologie en de robotfabrikant belooft niet te vervallen in verkooppraatjes. Want het gaat niet om je een robot aan te smeren maar om een kant-en-klare oplossing aan te reiken.

'
1/1
Meer over
Bedrijven
Op 22 & 23 november organiseert Stäubli de vijfde editie van de Robotics Days in Technopolis, Mechelen. Het programma spitst zich toe op technologie en de robotfabrikant belooft niet te vervallen in verkooppraatjes. Want het gaat niet om je een robot aan te smeren maar om een kant-en-klare oplossing aan te reiken.

Daarvoor heeft Stäubli 19 technologiepartners bereid gevonden om de bezoeker alles te vertellen over de diverse aspecten van een robotiseringsproject. Audimat, Beckhoff, Cibo RoboticsConway NederlandCovalLinakMotixPickitPilzQing Forward EngineeringRittalSchunkSick, Siemens, Stäubli ConnectorsVansichen Linear TechnologyVDP AutomationZema Consulting en Zimmer Group zijn allemaal aanwzig met hun eigen stand. 

 

22 robotdemontraties

Op het demoplein kan de bezoeker terecht voor 22 robotdemonstraties. Ook Stäubli Robotics komt met de nodige nieuwe ontwikkelingen:

 

 

 

Als kers op de taart staan een reeks interessante Expert Talks gepland door onder andere specialisten van KULeuvenVUBSiemens en Beckhoff.

Gratis

Deelname is gratis maar registratie is wel nodig, zodat de inwendige mens adequaat kan worden verzorgd. Registreren kan hier.

 

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb