Laatste themanieuws:

 

EMC cover 

Geschreven door Mart Coenen en Jasper J. Goedbloed 

 

Bij het ontwerpen van elektronische apparatuur, maar ook bij het aanleggen van elektrische installaties kunnen de effecten van elektromagnetische velden niet worden genegeerd. Het boek ‘Electromagnetic Compatibility' geeft een overzicht van alle basispricipes en de wijze waarop daarmee moet worden omgegaan om problemen met elektromagnetische storing te voorkomen  of op te lossen, en om apparatuur te ontwerpen die voldoet aan de EMC-regelgeving.

Het boek is van groot nut voor ontwerpers en technici in de industrie en kan als belangrijke basis dienen voor bedrijfstrainingen. Ook is het bij uitstek geschikt als lesmateriaal voor hbo- en tu-opleidingen. Het biedt  een actueel en praktisch beeld  van de huidige stand van zaken op het gebied van elektromagnetische compatibiliteit geeft richtingen aan voor ontwerp- en installatiemethoden.

‘Electromagnetic  Compatibility' is een volledig herziene en bijgewerkte versie van het ‘standaardwerk' van dr. Jasper Goedbloed, dat eerder verscheen in een Nederlandstalige en een Engelse editie. De huidige auteur, ing. Mart Coenen, is een erkend autoriteit op EMC-gebied en een veelgevraagd spreker op nationale en internationale EMC-congressen.

 

Omvang: 448 pagina's

Taal: Engels

Prijs: € 92,50 (excl. BTW en verzendkosten)

ISBN 978-90-8572-034-8

 

Bekijk hier de inhoudsopgave (pdf):  

 Contents Electromagnetic Compatibility

 

Bestel nu

Voor uw bestelling kunt u gebruik maken van het onderstaande formulier. U ontvangt tevens onze gratis e-mail nieuwsbrief.


Aantal exemplaren: *
Voornaam/voorletters: *
Tussenvoegsel:
Achternaam: *
Man/vrouw:

Bedrijfsnaam: *
Functie:
E-mail adres: *
Ik ontvang graag gratis via e-mail:
Telefoonnummer:
Straat: *
Huisnummer: *
Postcode: *
Woonplaats: *
Factuuradres (indien afwijkend)
Bedrijfsnaam - factuuradres:
Contactpersoon:
Straat:
Huisnummer:
Postcode:
Woonplaats:
 

Van onze partners meer (3)...

Rotero Holland bv

Rollon Lineairtechniek BV

DIS Sensors

Nieuwsbrief

De gratis ab e-nieuwsbrief verschijnt eenmaal per week. Meld u aan en blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit de Motion & Control branche.

 

Meld u nu aan!AB nieuwsbrief