Laatste nieuws:

KAARST (D), 4 mei 2017 12:53

Parker introduceert 'Voice of the Machine‘

Parker Hannifin presenteerde op de Hannover Messe 2017 met het IoT-platform 'Voice of the Machine‘ een open, compatibel en schaalbaar systeem van in netwerken opgenomen producten en services. Met behulp van het online platform krijgen de gebruikers veel informatie over het omvangrijke portfolio aan producten, systemen en engineering-kennis van het bedrijf.

Parker's IoT-platform ‘Voice of the Machine' is een open, compatibel en schaalbaar systeem van in netwerken opgenomen producten en services.'
Parker's IoT-platform ‘Voice of the Machine' is een open, compatibel en schaalbaar systeem van in netwerken opgenomen producten en services.
Rechts
1/2

Parker Hannifin wil zijn klanten betere resultaten bieden en de productiviteit van kritische systemen en installaties garanderen door wereldwijde monitoring en asset integrity management services aan te bieden.

Het aanbod 'Voice of the Machine‘ maakt optimaal gebruik van Parker's kerncompetenties op component- en systeemniveau. Het bedrijf biedt hiermee inzicht in zijn omvangrijk productpakket aandrijf- en besturingsoplossingen, die vervolgens tot IoT ondernemingsbrede oplossingen kunnen worden verbonden.

Vermindering van stilstandtijden

Met het 'Voice of the Machine‘ platform staat Parker voor de uitdagingen die gebruikers tot nu tot hebben weerhouden volledig gebruik te maken van de mogelijkheden die IoT biedt om de bedrijfszekerheid van hun industriële toepassingen te verbeteren en ongeplande stilstandtijden en hoge onderhoudskosten te voorkomen.

Tot de uitdagingen behoren onder andere niet op IoT voorbereide apparaten, de onwetendheid op componentniveau en concurrerende communicatieprotocollen van verschillende aanbieders.

De eeuw ervaring van Parker op component- en systeemniveau in de aandrijf- en besturingstechnologie is de voorwaarde om overal waar zijn producten worden toegepast, gebruik te kunnen maken van alle mogelijkheden met betrekking tot machineveiligheid, -betrouwbaarheid en -productiviteit.

Centrale benadering

Parker hanteert met 'Voice oft he machine‘ een centrale benadering en gebruikt een gemeenschappelijke set van IoT-standaards en best practive methoden, onafhankelijk van het ondernemings- en technologiebereik.

Elk in een netwerk opgenomen product gebruikt dezelfde digitale service van de op communicatie georiënteerde platform-architectuur, die werd ontwikkeld door de software-experts van Exosite. Deze IoT-architectuur vereenvoudigt zowel het gebruik van verschillende netwerkoplossingen als de integratie van Parker-oplossingen in andere partnerplatforms.

bron: Parker Hannifin

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (6)...

Rotero Holland bv

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

EUCHNER (Benelux) BV

Bege Aandrijftechniek BV

Rollon Lineairtechniek BV

Pilz Nederland

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (15)

19 september 2017 - Hardenberg - Evenementenhal
Technische Industriële Vakbeurs
9 oktober 2017 - Amsterdam, RAI
Offshore Energy Exhibition & Conference
9 oktober 2017 - Amsterdam, RAI
Offshore Wind Conference
12 oktober 2017 - Ede, Cinemec
Technodag IoT
31 oktober 2017 - Gorinchem - Evenementenhal
Metavak 2017
7 november 2017 - Rotterdam - Ahoy
Europort
8 november 2017 - Bad Salfzuflen (D), Messezentrum
FMB
14 november 2017 - Utrecht, Jaarbeurs
Smart Homes & Intelligent Building

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden