Laatste nieuws:

'S-HERTOGENBOSCH, 2 maart 2015 10:43

Vakbeurs Mocon 2015 opent groots met André Kuipers en Adjiedj Bakas

Juist innovaties en belangrijke ontwikkelingen buiten de ‘eigen’ industrie kunnen leiden tot inspiratie en verrassende oplossingen. Met grensoverschrijdende kennistheaters, een interessante verdieping in theoretische cases via een paneldiscussie en een demoroute waarbij men zelf aan de knoppen mag draaien laat Mocon op exclusieve wijze de bezoekers met een andere bril naar techniek kijken.

André Kuipers (l) en Adjiedj Bakas'
André Kuipers (l) en Adjiedj Bakas
1/1

Het vernieuwde concept van Mocon vindt plaats op 22 & 23 april a.s. in de Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch en staat in het teken van industrial motion control en drive technologies. Het programma is volledig afgestemd op de wensen en behoeften van de bezoeker, waarbij inspirerende innovaties, interactie en persoonlijke betrokkenheid centraal staan.

Inspiratie en innovatie

Kruisbestuiving vormt de rode draad in de kennistheaters op Mocon. Tijdens deze kennissessies worden verschillende innovaties uit de voedings - en verpakkingsindustrie, agrarische, logistieke en zorg sector uitgelicht. Juist door bezoekers vanuit een andere sector naar hun eigen business te laten kijken en tot verrassende inzichten te laten komen , vinden ze op Mocon wellicht de oplossing waar ze bewust of onbewust naar op zoek zijn.

Beweging en interactie

Bezoekers mogen op Mocon zelf aan de knoppen zitten . De Pitstop Demoroute biedt hen de unieke kans om innovaties en (product)toepassingen van deelnemers live op de beurs te zien met toepassingen voor iedere industrie. Daarnaast wordt deze route uitgebreid met exclusieve demo’s, zoals de revolutionaire Baxter-robot van Rethink, die de samenwerking tussen robot en mensen nog eenvoudiger maakt.

Praktische informatie

In samenwerking met Link Magazine vindt er op de beurs een paneldiscussie plaats, waarbij zowel toeleveranciers als OEM’ers hun visie geven op actuele cases uit de branche. Onder de noemer ‘1 stuks, 0 waste – slimme organisatie legt verbinding tussen mens, machine, methode en markt’ gaan vertegenwoordigers van vooraanstaande maakbedrijven, producten - en dienstenleveranciers en kennisinstellingen met elkaar in debat.

Persoonlijke betrokkenheid en exclusiviteit

Dit jaar opent Mocon groots met een exclusieve ontbijtsessie met André Kuipers en Adjiedj Bakas. Deelnemers krijgen de kans om samen met hun vijf beste klanten het startschot te geven voor twee fantastische en bovenal inspirerende dagen. André’s kennis, maar ook juist zijn ervaringen van zijn ruimtemissies geven een ‘andere kijk op techniek’ en handvatten om persoonlijke missies te laten slagen.

Meer informatie over Mocon 2015 vindt u op de site van Easyfairs

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (6)...

Rotero Holland bv

Rollon Lineairtechniek BV

Bege Aandrijftechniek BV

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

EUCHNER (Benelux) BV

Pilz Nederland

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (26)

30 mei 2017 - Utrecht - Jaarbeurs
Electronics & Applications
30 mei 2017 - Neurenberg - Messezentrum
Sensor+Test 2017
31 mei 2017 - Veldhoven - Koningshof
Materials 2017
6 juni 2017 - Amsterdam, RAI
Electric & Hybrid Marine World Expo
6 juni 2017 - Amsterdam, RAI
Marine Maintenance World Expo en Conferentie
6 juni 2017 - Amsterdam, RAI
Autonomous Ship Technology Symposium
7 juni 2017 - Helmond, Automotive Campus
Automotive Congress 2017
13 juni 2017 - 's-Hertogenbosch
ATEX & Process Safety congres 2017

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden