Laatste nieuws:

DEN HAAG, 28 augustus 2013 15:03

Duitse machine- en apparatenbouwers uit de olie, gas en chemie in Nederland

In het kader van een handelsmissie brengen tien Duitse bedrijven die gespecialiseerd zijn in toepassingen voor de olie-, gas- en (petro-)chemiesector van 16 t/m 19 september 2013 een bezoek aan Nederland. Nederlandse bedrijven uit genoemde sectoren die in contact willen komen met Duitse machine- en installatiebouwspecialisten kunnen dat bijvoorbeeld doen op dinsdag 17 september 2013.

'
1/1
In het kader van de reis vindt er op dinsdag 17 september in Futureland op Maasvlakte II een Nederlands-Duitse brancheconferentie plaats. De volgende Duitse bedrijven nemen deel aan de handelsmissie en zullen daar uiteraard aanwezig zijn:

 

Doel van de conferentie is het bij elkaar brengen van Nederlandse en Duitse partijen, zoals producenten, projectontwikkelaars, consultants, ingenieurs en deskundigen uit de industrie. Experts uit beide landen zullen tijdens de bijeenkomst inzicht geven in energie- en procesefficiëntie binnen de (petro)chemische industrie en de energiesector. Ook zullen de mogelijkheden tot samenwerking tussen Nederlandse en Duitse ondernemingen nader worden onderzocht.

Bijzonder interessant voor Nederlandse ondernemingen is de presentatie van de Duitse branchevereniging voor de machinebouw VDMA over efficiënte procestechnieken in de machinebouw. Daarnaast zal er een paneldiscussie plaatsvinden met vertegenwoordigers van Nederlandse en Duitse brancheverenigingen en zullen de deelnemende bedrijven zichzelf en hun activiteiten aan het publiek voorstellen.

Individueel

De reis wordt georganiseerd door de Nederlands-Duitse Handelskamer (DNHK) in opdracht van het Duitse Ministerie voor Economische Zaken (BMWi) en is bedoeld om een indruk te krijgen van de Nederlandse markt en contacten te leggen met Nederlandse bedrijven. Op 16, 18 en 19 september zijn de Duitse deelnemers beschikbaar voor individuele kennismakingsgesprekken op locatie. Bedrijven die geïnteresseerd zijn in kennismaking met één of meerdere bedrijven kunnen contact opnemen met de Handelskamer om afspraken in te plannen.

bron: Duits Nederlandse Handelskamer

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (11)

14 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Manufacturing
15 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Engineering
15 mei 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Food Tech Event
15 mei 2024 - Evenementenhal Hardenberg
Maakindustrie Expo
28 mei 2024 - 's-Hertogenbosch
Power Electronics & Energy Storage
5 juni 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Vision, Robotics & Motion
10 juni 2024 - Frankfurt Am Main (D)
ACHEMA
1 oktober 2024 - Evenementenhal Gorinchem
METAVAK

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden