Laatste nieuws:

UTRECHT, 21 maart 2012 10:21

Netwerken tijdens toeleveringsvakbeurs ESEF 2012

"De industrie is altijd op zoek naar nieuwe, nog betere producten, technologische grenzen om vervolgens die grenzen te verleggen. Zonder industrie kan niets draaien. Hier op de ESEF is de komende dagen te zien hoe groot de toegevoegde waarde van onze toeleveringsindustrie is", aldus FME-CWM voorzitter Ineke Dezentjé Hamming tijdens de opening van ESEF en Techni-Show op dinsdag 13 maart.

'
1/1

En die toegevoegde waarde was groot, vinden de organisatoren van de beurs. De bezoeker gaf de beurs een 7,2 als eindcijfer. De exposant beoordeelde ESEF met een 7. De nadruk op lag op nieuwe contacten leggen en bestaande relaties verbeteren. De vakbeurs voor toelevering vond samen met Techni-Show plaats van 13 tot en met 16 maart in Jaarbeurs Utrecht.

Projectmanager Frank Klein Tank blikt terug: "Bezoekers kwamen met name naar de beurs om op de hoogte te blijven van nieuwe product- en brancheontwikkelingen (68%) en dat is volgens mij goed gelukt. Ook bestaande contacten onderhouden (60%) en nieuwe contacten leggen (51%) vond men van belang."

Tevreden

ESEF had 26 471 bezoekers. Er zijn ongeveer 190 000 businesscontacten gelegd. 61% was eind- of medebeslisser. 20% had voor aanvang van beurs al investeringsplannen. En 15% kreeg door beursbezoek nieuwe plannen om te investeren. 72% was zeer tevreden met de volledigheid van het aanbod van exposanten. En 74% geeft aan volgende editie waarschijnlijk weer van de partij te zijn.

De app

De ESEF en Techni-Show hadden een primeur met een eigen beursapp. 15 % van de iPhone, iPad of Android smartphone gebruikers op de beurs heeft de app gedownload. 78% daarvan gaf aan tevreden te zijn met de app. De bezoeker had na downloaden van de app toegang tot een geavanceerd catalogussysteem, met diverse zoekfuncties. Hij kon exposanten toevoegen aan zijn persoonlijke favorietenlijstje en seminars en demonstraties noteren in de agenda.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (6)...

Rotero Holland bv

Bege Aandrijftechniek BV

Rollon Lineairtechniek BV

Pilz Nederland

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

EUCHNER (Benelux) BV

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (19)

23 oktober 2017 - Aken, RWTH
Optics Week
24 oktober 2017 - Gorinchem, Evenementenhal
Recycling 2017
31 oktober 2017 - Gorinchem - Evenementenhal
Metavak 2017
7 november 2017 - Rotterdam - Ahoy
Europort
8 november 2017 - Bad Salfzuflen (D), Messezentrum
FMB
8 november 2017 - Assen, TT-Hall
Main Industry
9 november 2017 - Nieuwegein, De Kom
Master of Safety
14 november 2017 - Utrecht, Jaarbeurs
Smart Homes & Intelligent Building

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden