Laatste nieuws:

DEN BOSCH, 4 mei 2011 15:05

Mocon 2011 telt 1600 bezoekers

Hoewel de verwachte 2500 bezoekers op de Mocon 2011 niet werden gehaald, spreken de organisatoren toch van "een groot succes". Ook de exposanten zouden naar huis zijn gegaan met een tevreden gevoel.

Edwin Dertien ontwikkelde een experimenteel model looprobotje dat geschikt is voor digitale fabricage. De kleine en eenvoudig te bouwen robot is zeer geschikt voor onderwijs en wetenschap. Op de Mocon liep een zwerm van deze robotjes rond die bewoog in onderling verband. '
Edwin Dertien ontwikkelde een experimenteel model looprobotje dat geschikt is voor digitale fabricage. De kleine en eenvoudig te bouwen robot is zeer geschikt voor onderwijs en wetenschap. Op de Mocon liep een zwerm van deze robotjes rond die bewoog in onderling verband.
1/1

De Brabanthallen in 's-Hertogenbosch stonden op 20 en 21 april volledig in het teken van aandrijftechnieken en motion control. Uit de reacties van de deelnemers bleek dat de beurs is bezocht door een 'kwalitatief hoogstaand' publiek. Het merendeel van de bezoekers is beslissingsbevoegd of heeft een adviserende rol binnen zijn of haar organisatie.

Op de beurs kon de bezoeker gratis aanschuiven bij de learnShops, de miniseminars. Ook was er waardering voor de lezingen van diverse prominente partijen, met onderwerpen als energiezuinige elektromotoren en de Europese regelgeving, grenzeloze creativiteit met rapid prototyping en safety integration.

Editie 2013

Op 24 & 25 april 2013 staat de 11e editie van Mocon gepland in Brabanthallen, 's-Hertogenbosch.

Film

De redactie van a&b heeft tijdens de beurs een aantal korte filmpjes gemaakt. Interviews met standhouders over hun nieuwste producten of vertegenwoordigingen. En ook gesprekken met bezoekers aan de stand van MYbusinessmedia (Aandrijven & Besturen) die nieuws te melden hadden voor a&b.

Bekijk hier de filmpjes

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (10)

14 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Manufacturing
15 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Engineering
15 mei 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Food Tech Event
28 mei 2024 - 's-Hertogenbosch
Power Electronics & Energy Storage
5 juni 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Vision, Robotics & Motion
10 juni 2024 - Franfurt Am Main (D)
ACHEMA
1 oktober 2024 - Evenementenhal Gorinchem
METAVAK
3 oktober 2024 - Kortrijk Expo, Kortrijk (B)
ABISS

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden