Laatste nieuws:

DEN HAAG, 20 april 2011 16:51

Solartours 2011, vier excursies langs Nederlandse zonne-energieprojecten

In het kader van de European Solar Days organiseert Agentschap NL vier excursietours langs interessante Nederlandse zonne-energieprojecten. Belangstellenden kunnen op deze manier nader kennismaken met de mogelijkheden die zon-PV en zon-thermisch kunnen bieden.

'
1/1

De excursies per luxe touringcar worden gehouden van dinsdag 10 mei tot en met vrijdag 13 mei 2011. 


Leren, zien en horen tijdens reizend praktijkcongres

Zonne-energie is een schone en betrouwbare vorm van energie voor woning- en utiliteitsbouw, zowel nieuw als bestaand. Kunnen we alle huizen en kantoren met zonne-energie van stroom, verwarming en warm tapwater voorzien? Waar wordt het al met succes toegepast? Welke duurzame combinaties zijn mogelijk met aardwarmte en zeer goede isolatie? Hoe kun je zonnepanelen mooi integreren in de architectuur? Wat zijn mogelijkheden om deze projecten te organiseren en financieren? In de bus of bij de locaties kunnen mensen hun ervaring met deze projecten met elkaar kunnen delen.
Rob Boerée (directeur NL Energie en Klimaat), Fred Crone (burgemeester van Leeuwarden) wethouders Isabella Diks (Leeuwarden) en Rabin Baldewsingh (Den Haag) zijn enthousiast over de routes en de projecten. Tijdens de excursies nemen zij de deelnemers mee langs de projecten.
Op de website van Solartours iedreen zijn eigen zonne-energieprojecten presenteren. Schrijf een korte tekst en upload een foto. Het project wordt gegarandeerd gezien en dient als voorbeeld voor anderen.
De kosten per tour € 49,90, exclusief BTW, inclusief documentatiemateriaal, koffie, thee, lunch en kleine versnaperingen. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.  Aanmelden kan hier.

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (11)

14 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Manufacturing
15 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Engineering
15 mei 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Food Tech Event
15 mei 2024 - Evenementenhal Hardenberg
Maakindustrie Expo
28 mei 2024 - 's-Hertogenbosch
Power Electronics & Energy Storage
5 juni 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Vision, Robotics & Motion
10 juni 2024 - Frankfurt Am Main (D)
ACHEMA
1 oktober 2024 - Evenementenhal Gorinchem
METAVAK

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden