Laatste nieuws:

NIEUWEGEIN, 20 april 2011 16:33

Drie genomineerden voor Metaalunie Award bekend

De jury heeft drie bedrijven genomineerd voor de Metaalunie Award- Partnership. Jos van den Bersselaar Constructie te Udenhout, Evers Agro te Almelo en Mechatronics Instruments te Zwaag dingen mee naar de Award. Deze drie bedrijven laten woensdag 25 mei 2011 tijdens een groots Partnership Event bij de Koninklijke Metaalunie zien waarom zij zijn uitverkoren en in aanmerking komen voor de Award.

'
1/1
In drie korte presentaties moeten de genomineerden laten zien hoe zij op creatieve wijze invulling geven aan en meerwaarde creëren door samenwerking met afnemers, toeleveranciers en/of collega-toeleveranciers in de keten.

Jos van den Bersselaar Constructie is een staalbouwbedrijf, gespecialiseerd in lichte constructies voor uiteenlopende toepassingen met een hoog afwerkingsniveau. Het bedrijf onderscheidt zich volgens de jury door zowel horizontale als verticale samenwerking, waarbij de breedte van de samenwerking meerwaarde geeft.
Evers Agro is een specialist in de ontwikkeling en productie van niet aangedreven grondbewerkingsmachines. Door samenwerking komt het bedrijf tot een verbreding van het productassortiment, verlaging van productiekosten en versterking van het onderscheidend vermogen, aldus de jury.
Mechatronics Instruments ontwikkelt, produceert, assembleert en verkoopt fijnmechanische-, elektronische- en analytische systemen voor medische laboratoria en solar industrie en software voor het meten van luchtkwaliteit. De jury acht dit bedrijf een innovatieve systemsupplier, waar de samenwerking breed wordt gedragen in het bedrijf.

Uitreiking Award en Partnership Event

Woensdag 25 mei presenteren de drie genomineerde bedrijven hun partnership-strategie in een korte pitch. Daarnaast geven sprekers als Gerrit Zalm, Rob Chömpff, Gert Jan Keupers en Hans van Breukelen invulling aan het Awardthema. En juryvoorzitter Gerrit Zalm maakt de winnaar van de Metaalunie Award Partnership bekend en reikt de prijs uit.

De jury wordt dit jaar gevormd door Gerrit Zalm, juryvoorzitter (ABN AMRO-topman), Tjabel Daling, redacteur het Financieele Dagblad, Jan Maris, directeur Cumela, Jos Smetsers senior director Paccar Purchasing Europe en Marlies van Wijhe, directeur Van Wijhe Verf en Zakenvrouw van 2010.      

bron: Koninklijke Metaalunie

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (6)...

Rollon Lineairtechniek BV

Bege Aandrijftechniek BV

EUCHNER (Benelux) BV

Rotero Holland bv

Pilz Nederland

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (28)

6 september 2017 - Den Haag
10 jaar Platform Schone Scheepvaart
12 september 2017 - Hilvarenbeek, Hilvaria Studio’s
AluminiumNext
13 september 2017 - Garching (D), FZG, TU München
7th International Conference on Gears 2017
19 september 2017 - Hardenberg - Evenementenhal
Technische Industriële Vakbeurs
21 september 2017 - Vianen, Pilz Nederland
Vrouwen in de techniek
28 september 2017 - Barneveld, Midden Nederland Hallen
Business Software Event 2017
3 oktober 2017 - Maarssen, De Fabrique
Engineering in Food and Beverage
4 oktober 2017 - Eindhoven, Van der Valk Hotel
Software-Centric Systems Conference

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden