Laatste nieuws:

STRAATSBURG, 5 februari 2011 22:07

Sermes neemt verkoop van VEM-producten op zich

De firma Sermes, gevestigd in het Franse Straatsburg, staat in voor de verkoop van motoren en aandrijftechniek voor VEM motors in Nederland. Beide ondernemingen ondertekenden daartoe een overeenkomst.

'
1/1

Sermes fungeert al 50 jaar lang als partner van VEM voor de verkoop van elektromotoren in Frankrijk. Jürgen Sander, de zaakvoerder van VEM Motors, verklaart: "Op dit moment wordt de markt door ingrijpende veranderingen gekenmerkt. Daardoor was het voor ons van groot belang om ons met een geëngageerde partner verder op de Hollandse markt te vestigen. Met de firma Sermes werken wij al decennialang vol vertrouwen samen. Daarom zijn we ervan overtuigd dat Sermes met zijn ervaring en flexibiliteit een interessante en belangrijke partner is, ook voor de klanten in Nederland."

Vanaf nu hebben de klanten in Nederland toegang tot het volledige VEM-leveringsprogramma. Sermes is sinds decennia met succes actief op de Franse markt en gaat ervan uit dat klanten motoren verwachten die precies voldoen aan hun speciale vereisten, de meeste recente wetten en richtlijnen inzake energie-efficiëntie respecteren en daarbij op korte termijn beschikbaar zijn.

Logistiek centrum 

Daarom startte de onderneming twee jaar geleden met het bouwen van een nieuw logistiek centrum. Dit werd in 2010 voor het eerst gebruikt. Op een oppervlak van 12 000 m2 bevinden zich een motormagazijn en een ombouwatelier van 1000 m2. Daardoor is het mogelijk om motoren op korte termijn te modificeren en voor speciale applicaties te zorgen. Zo kunnen motoren in voetuitvoering op korte termijn met een flens uitgerust en bijvoorbeeld omgebouwd worden voor de aandrijving van een pomp. Bovendien biedt Sermes een brede waaier aan dienstverleningen aan, onder andere ook de beoordeling van motoren op korte termijn - direct ter plaatse bij de klant.

Verdere informatie: Sermes, 14 Rue des Frères Eberts, 67100 Straatsburg, Frankrijk

bron: Sermes

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (11)

14 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Manufacturing
15 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Engineering
15 mei 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Food Tech Event
15 mei 2024 - Evenementenhal Hardenberg
Maakindustrie Expo
28 mei 2024 - 's-Hertogenbosch
Power Electronics & Energy Storage
5 juni 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Vision, Robotics & Motion
10 juni 2024 - Frankfurt Am Main (D)
ACHEMA
1 oktober 2024 - Evenementenhal Gorinchem
METAVAK

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden