Laatste nieuws:

NIEUWEGEIN, 23 januari 2011 15:47

Metaalunie looft Partnership Award uit

De Koninklijke Metaalunie heeft de inschrijving geopend voor de Metaalunie Partnership Award. De winnaar van de Award wordt in mei 2011 bekend gemaakt door de voorzitter van de jury. Deze Award is een publieke erkenning voor het mkb-metaalbedrijf dat zich onderscheidt door waarde te creëren door actieve samenwerking met afnemers, toeleveranciers en/of collega-toeleveranciers in de keten.

'
1/1

De Koninklijke Metaalunie stelt elk jaar een prijs ter beschikking aan een mkb-bedrijf of een cluster van mkb-bedrijven dat zich op een bepaald gebied aantoonbaar positief onderscheidt. Dit jaar biedt de Metaalunie deze kans aan bedrijven die structureel samenwerken met afnemers en/of toeleveranciers, waarbij de samenwerking heeft geleid tot waardecreatie voor alle samenwerkende ondernemers. De samenwerking kan zowel horizontaal (met andere toeleveranciers) als verticaal (tussen toeleveranciers en uitbesteders) zijn. In alle gevallen moet de samenwerking naar de markt tot resultaat hebben geleid en bewezen succesvol zijn.
Een deskundige jury beslist wie winnaar wordt van de Metaalunie Partnership Award.

Tien bedrijven krijgen advies van GTC Consult BV of PKM

De jury selecteert uit de inzendingen de tien beste bedrijven, waarna deze bezocht en beoordeeld worden door een adviseur, die advies uitbrengt aan de jury. De bedrijven krijgen een op maat gesneden schriftelijk advies. De drie bedrijven/clusters van bedrijven met de beste beoordeling worden vervolgens genomineerd voor de Metaalunie Partnership Award. Die bedrijven krijgen de gelegenheid zich eind mei 2011 in Nieuwegein tijdens een openbare bijeenkomst te presenteren. Na de presentaties maakt de jury de winnaar bekend en wordt de Metaalunie Partnership Award uitgereikt. Naast de erkenning door de Award en de publiciteit rondom de verkiezing, ontvangt de winnende ondernemer een bedrag van 5000 euro.

Inschrijven

De inschrijving staat open voor alle ruim 13000 leden van de Metaalunie, uitgezonderd bedrijven die zijn vertegenwoordigd in de Raad van Bestuur. De inschrijving staat open tot vrijdag 25 februari 2011. Metaalunieleden die willen meedingen naar de Metaalunie Partnership Award kunnen zich aanmelden met de inschrijvingskaart uit de folder, aan te vragen bij Natascha Linders, Koninklijke Metaalunie, telefoon 030 - 605 33 44, award@metaalunie.nl of via http://www.metaalunie.nl/ > ledenportal.

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (10)

14 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Manufacturing
15 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Engineering
15 mei 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Food Tech Event
28 mei 2024 - 's-Hertogenbosch
Power Electronics & Energy Storage
5 juni 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Vision, Robotics & Motion
10 juni 2024 - Franfurt Am Main (D)
ACHEMA
1 oktober 2024 - Evenementenhal Gorinchem
METAVAK
3 oktober 2024 - Kortrijk Expo, Kortrijk (B)
ABISS

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden