Laatste nieuws:

DE BOSCH, 23 januari 2011 16:06

Trace Software kiest Cadmes als reseller van Elecworks

Trace Software, ontwikkelaar van Elecworks, heeft Cadmes aangewezen als reseller van het product in de Benelux en Duitsland. Met Elecworks kunnen bedrijven eenvoudig elektrotechnische schema's ontwerpen.

'
1/1

Elecworks is database-georiënteerd, wijzigingen worden daardoor automatisch in alle samenhangende bestanden doorgevoerd. Bijzonder is het feit dat engineers met minimale inspanning met de software aan de slag kunnen. Via de op Windows geïnspireerde interfaces kunnen technici in korte tijd betere installatieontwerpen en ondersteunende documentatie maken. Het product is verkrijgbaar als stand-alone versie maar ook als integratie met SolidWorks. Cadmes-directeur Gerbert Thelissen: "Met Elecworks for SolidWorks integreert kunnen ontwerpers direct vanuit het menu elektrotechnische gegevens en automatiseringsgegevens in 3D gebruiken en delen." Alle modules van Elecworks for SolidWorks zorgen voor een real-time interface tussen de gebruikte programma's. De software is daarnaast voorzien van instant messaging om de samenwerking tussen de verschillende projectdeelnemers vlekkeloos te laten verlopen.

Op 23 februari 2011 organiseert Cadmes een gratis kennismakingsdemonstratie van Elecworks. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven via de website van Cadmes

bron: Cadmes

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (10)

14 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Manufacturing
15 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Engineering
15 mei 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Food Tech Event
28 mei 2024 - 's-Hertogenbosch
Power Electronics & Energy Storage
5 juni 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Vision, Robotics & Motion
10 juni 2024 - Frankfurt Am Main (D)
ACHEMA
1 oktober 2024 - Evenementenhal Gorinchem
METAVAK
3 oktober 2024 - Kortrijk Expo, Kortrijk (B)
ABISS

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden