Laatste nieuws:

ROTTERDAM, 13 augustus 2010 11:25

'IT kan beter en goedkoper'

Er wordt meer betaald via het internet, bijvoorbeeld door toename van het online boeken van vakanties. Het ene datacenter na het andere wordt in gebruik genomen en de technologie ontwikkelt zich verder. In de sterk ontwikkelende branche voor datacenters worden faciliteiten beter en goedkoper. Je moet wel van de hoed en de rand weten. Daarom brengt FHI belangstellenden in één dag van A tot Z op de hoogte - op 9 november 2010 in De Kuip.

'
1/1

Facilitaire managers, IT managers en systeembeheerders maken bij het bouwen, renoveren en gebruik van een datacenter/computerruimte belangrijke keuzes. Deze keuzes bepalen de benodigde investeringen, gewenste faciliteiten, prestaties/rendement en de kosten in het gebruik. Het thema van het IT Room Infra event ‘Uw IT kan beter en goedkoper' haakt in op dit keuzeproces. Gebruikers ontvangen alle informatie uit diverse invalshoeken in één dag.

Het IT Room Infra event richt zich op beheerders van computerruimtes, ook wel datacenters, IT Rooms of ICT-ruimtes genoemd. Het programma met de 28 sprekers staat online op www.fhi.nl/itroom.

De branchegroep IT Room Infra is een collectief van bedrijven, die zich als gespecialiseerde aanbieders in Nederland profileren. Hun boodschap is dat de realisatie van IT Rooms een hightech activiteit is die professioneel moet worden bedreven en steeds breder efficiënt kan worden toegepast. Meer informatie over deze branchegroep staat online op: http://industrieleelektronica.fhi.nl/content/view/48/70/.

De plenaire sprekers van het IT Room Infra event zijn Computercentrum C. van de Velden, Thomascook en Evoswitch in samenwerking met TNO. Voor deze gebruikers staan energiegebruik, beslissing bij integratie en verbouwing centraal. De deelnemende exposanten haken in het parallelle programma tevens op dergelijke issues in. Voor zowel de integratie, koeling, behuizingen, UPS, bekabeling, monitoring, IT security technologie, fysieke en brand beveiliging en aanvullende specifieke technologie is dit dé dag. Vanuit al deze invalshoeken kan de gebruiker zijn IT beter en goedkoper maken.

bron: FHI

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (10)

14 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Manufacturing
15 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Engineering
15 mei 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Food Tech Event
28 mei 2024 - 's-Hertogenbosch
Power Electronics & Energy Storage
5 juni 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Vision, Robotics & Motion
10 juni 2024 - Franfurt Am Main (D)
ACHEMA
1 oktober 2024 - Evenementenhal Gorinchem
METAVAK
3 oktober 2024 - Kortrijk Expo, Kortrijk (B)
ABISS

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden