Laatste nieuws:

, 14 juli 2009 10:59

Parker Hannifin lanceert nieuwe website: www.parkerstore.nl

Parker Hannifin Nederland heeft een nieuwe website gelanceerd voor alle retail activiteiten van Parker: www.parkerstore.nl. Parker heeft twee belangrijke retail concepten: ParkerStore® en HOSE DOCTOR®.

'
1/1
 

Het ParkerStore® concept bestaat sinds begin jaren '90. Inmiddels zijn er wereldwijd ruim 1500 ParkerStores. De ParkerStore® is de one-stop-shop formule voor eindgebruikers die Parker onderdelen nodig hebben voor onderhoud, vervanging en reparatie. De ParkerStore® is een mooie, moderne winkel met een ruim assortiment aan Parker onderdelen zoals slangen, koppelingen, filters, pneumatiek, hydrauliek, etc. Ook voor slangassemblages is de ParkerStore® hét adres.

 

Slangenassemblages 

 

HOSE DOCTOR® is een mobiele werkplaats die ingezet kan worden wanneer een klant op locatie directe service nodig heeft, bijvoorbeeld om ter plaatse een hydraulische slang te monteren. Wereldwijd rijden er op dit moment bijna 900 HOSE DOCTOR® bussen. In Nederland zijn op dit moment 9 ParkerStores en 3 HOSE DOCTORS. In het komende halfjaar zal dit aantal sterk worden uitgebreid. Op http://www.parkerstore.nl/ kan de bezoeker snel zoeken naar de dichtstbijzijnde ParkerStore® of HOSE DOCTOR®, worden de lopende promotieacties gecommuniceerd en is er een link naar de online ParkerStore® catalogus. Met een jaarlijkse omzet van meer dan 12 miljard dollar is Parker Hannifin 's werelds grootste en meest diverse producent van producten en systemen voor aandrijving en besturing. Parker zorgt voor specifieke oplossingen voor een groot aantal mobiele, industriële en maritieme markten. Voor meer informatie, bezoek de website www.parker.nl

bron: Parker Hannifin B.V.

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (10)

14 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Manufacturing
15 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Engineering
15 mei 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Food Tech Event
28 mei 2024 - 's-Hertogenbosch
Power Electronics & Energy Storage
5 juni 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Vision, Robotics & Motion
10 juni 2024 - Franfurt Am Main (D)
ACHEMA
1 oktober 2024 - Evenementenhal Gorinchem
METAVAK
3 oktober 2024 - Kortrijk Expo, Kortrijk (B)
ABISS

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden