Laatste nieuws:

, 22 april 2009 09:43

MYbusinessmedia maakt online groeispurt

MYbusinessmedia, uitgever van onder meer A&B en Constructeur, heeft in korte tijd een bijzonder hoog online bereik gerealiseerd. In een jaar tijd behaalden alle titels samen ruim 1,7 miljoen pageviews en 350.000 unieke bezoekers per maand.

'
1/1

De rode draad van de producten van MYbusinessmedia is ondernemerschap, met de focus op 'Online First'. Inmiddels heeft Mybusinessmedia maandelijks meer dan 1,7 miljoen pageviews en 350.000 unieke bezoekers, met titels op het gebied van onder andere Fashion en Engineering. Verwacht wordt dat in juli het aantal van twee miljoen pageviews wordt bereikt. Grote generieke adverteerders als Ohra, Citroen, Dekatel en Nespresso weten dit MKB-podium al te vinden.

 

Nieuwe website

 

De nieuwe corporate website van MYbusinessmedia weerspiegelt de online strategie met onder andere een overzicht van de multimediale communicatiemogelijkheden voor mediabureaus en adverteerders die zich richten op het MKB. Ook in 2009 streeft Mybusinessmedia naar expansie van haar online bereik. Het bedrijf zal er in haar beleid voortdurend op gericht zijn om traditionele uitgeefconcepten te migreren naar online content en services. Geïntegreerde oplossingen en consultancy maken hier ook deel van uit. MYbusinessmedia is in twee jaar uitgegroeid tot een multimediale uitgeverij die behoort tot de top 5 grootste vakbladuitgeverijen van Nederland, zo blijkt uit een onlangs gepubliceerd onderzoek van MediaFacts.

bron: MYbusinessmedia

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (10)

14 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Manufacturing
15 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Engineering
15 mei 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Food Tech Event
28 mei 2024 - 's-Hertogenbosch
Power Electronics & Energy Storage
5 juni 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Vision, Robotics & Motion
10 juni 2024 - Franfurt Am Main (D)
ACHEMA
1 oktober 2024 - Evenementenhal Gorinchem
METAVAK
3 oktober 2024 - Kortrijk Expo, Kortrijk (B)
ABISS

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden