Laatste nieuws:

'S-HERTOGENBOSCH, 26 januari 2009 10:53

Cadmes met drie sprekers op SolidWorks World Conferentie

Cadmes is gevraagd om in Orlando tijdens de wereld conferentie van SolidWorks, met drie sprekers haar succes in de Benelux toe te lichten. Bijzonder aan dit verzoek is dat Cadmes mag spreken op het openbare gebruikersgedeelte van de conferentie maar ook gevraagd is om haar kennis intern te delen met ander resellers van SolidWorks wereldwijd.

'
1/1

Ir.Bas Koomen, technisch manager bij Cadmes, mag de spits afbijten. Op dinsdag spreekt hij voor een zaal over "het koppelen van SolidWorks Enterprise PDM aan een ERP systeem". Hij zal dieper ingaan op hoe met behulp van deze integratie diverse processen met elkaar worden verbonden. De integraties die Cadmes heeft gerealiseerd bij klanten zoals Lalesse, Ceratec, Bosch Tevopharm en Holmatro gekoppeld met diverse ERP systemen zoals SAP, Exact, Ridder, Isah, Baan, Navision of Axapta zijn voor SolidWorks waardevolle voorbeelden.

Simulatie 

Ing. Ivo van Berkel, sales consultant bij Cadmes, zal de zaal toespreken over de Business Issues die spelen bij het inzetten van simulatie als oplossing, naast een CAD systeem. Wanneer kan een klant zelf simulaties uitvoeren om zo sneller of goedkoper te produceren of wanneer kan er beter een prototype gebouwd worden? De ervaringen die Van Berkel heeft worden versterkt door de door SolidWorks als "elite" gecertificeerde engineers van Cadmes, die op simulatie gebied veel kennis hebben. Cadmes heeft ook een aparte helpdesk voor simulatie. Allemaal redenen voor SolidWorks om Cadmes voor deze presentatie uit te nodigen.

Communicatie en nieuws 

Als laatste is Anoek Schellings, marketing manager, aan de beurt. Zij is gevraagd te spreken over communicatie en nieuws.  Vaak wordt nieuws geassocieerd met nieuwe producten en functionaliteiten of gebeurtenissen, zoals een beurs of verhuizing. Maar nieuws kan veel meer zijn dan dat. Denk aan nieuwe manieren om iets te gebruiken zodat de toepassing of het resultaat afwijkt van het verwachte. "Echt nieuws komt bij onze klanten vandaan. Wij spelen bij deze bedrijven maar een bescheiden rol, maar zij schrijven vaak nieuws, met behulp van onze software", zegt Schellings. Voorbeelden van klanten als Knook, winnaar van HortiFair innovatie prijs, BergToys, winnaar speelgoed van het jaar, Extremis, winnaar van diverse design awards en GBO, twee GIO awards laten zien dat er veel nieuws te melden is.  

SolidWorks World

De jaarlijks terugkerende conferentie SolidWorks World vindt plaats van 8 tot 11 februari in Orlando. Tijdens deze week, bedoeld voor bedrijven, gebruikers en managers die 3D design software gebruiken, worden de deelnemers overgoten met inspirerende sprekers en informatie over de laatste technologische ontwikkelingen en natuurlijk SolidWorks. Met de verwachting van ruim 4.000 deelnemers en gastsprekers als Sir Richard Branson, van de Virgin Group, en Jeff Ray, CEO van SolidWorks, mag dit een heel bijzonder evenement worden genoemd.
Vorig jaar werd het SolidWorks World seminar in San Diego gehouden en waren er ook Nederlandse gastsprekers. De Nederlandse kunstenaar Theo Jansen, vader van zelfaandrijvende strandbeesten, was toen een van hen.

Cadmes

Cadmes, met vestigingen in Nederland, België en Luxemburg, is leverancier van CAD/ CAM/ CAE en PDM-software en dienstverlener op het gebied van design, engineering, training, werkvoorbereiding en productie in de metaal- en kunststofindustrie. Cadmes levert onder andere SolidWorks, SolidWorks Enterprise PDM, SolidWorks Simulation, SmarTeam, Tacton, CAMWorks, Cimatron en Mastercam. Cadmes is SolidWorks Certified Training & Support Provider en de enige SolidWorks Certified Advanced Services Provider voor de Benelux.

 

bron: Cadmes

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (10)

14 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Manufacturing
15 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Engineering
15 mei 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Food Tech Event
28 mei 2024 - 's-Hertogenbosch
Power Electronics & Energy Storage
5 juni 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Vision, Robotics & Motion
10 juni 2024 - Franfurt Am Main (D)
ACHEMA
1 oktober 2024 - Evenementenhal Gorinchem
METAVAK
3 oktober 2024 - Kortrijk Expo, Kortrijk (B)
ABISS

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden