Laatste nieuws:

HENGELO, 3 december 2008 15:05

Ehrbecker Schiefelbusch bouwt in Hengelo

Tijdens een feestelijke bijeenkomst bij Stork Plastics Machinery, hebben wethouder van Economische Zaken Gerard ter Ellen en directeur Henk Oude Brunink van Ehrbecker Schiefelbusch de akte van levering voor het laatste perceel van bedrijventerrein Westermaat Expres in Hengelo ondertekend.

Johan Beumer: "Het geheim ligt in interesse voor de individuele klant". '
Johan Beumer: "Het geheim ligt in interesse voor de individuele klant".
1/1

Ehrbecker Schiefelbusch is de grootste Nederlandse elektrotechnische groothandel en is sinds begin 2006 actief in Hengelo aan de David Ricardostraat, direct naast het perceel waarop het bedrijf nu nieuwbouw gaat plegen.

Ter Ellen benadrukte tijdens de bijeenkomst de cruciale rol die Hengelo met 40 000 arbeidsplaatsen speelt in de Twentse economie en verwelkomde de keuze van Ehrbecker Schiefelbusch voor Hengelo als vestigingsplaats.

Uit ons jasje

Vestigingsmanager Johan Beumer van Ehrbecker Schiefelbusch Hengelo is blij met de nieuwbouw: "We groeien op de huidige locatie al bijna uit ons jasje". Het succesvolle team rondom hem telt intussen dan ook al zeven enthousiaste medewerkers. Het geheim van Ehrbecker Schiefelbusch ligt volgens Beumer in de interesse voor de individuele klant: "Wij staan dichtbij onze klant en kennen zijn uitdagingen en problemen. Met op maat gesneden oplossingen in techniek of logistiek zijn we in staat de helpende hand te bieden, in goede én in slechte tijden."

Ehrbecker Schiefelbusch ondersteunt innovatieve techniek. Jaarlijks volgen meer dan 1300 klanten (maatwerk-)opleidingen Industriële Automatisering bij het bedrijf. Ook de nieuwbouw in Hengelo wordt voorzien van een state of the art opleidingsruimte.

 

Ehrbecker Schiefelbusch werd het afgelopen jaar door klanten uitgeroepen tot Dutch Industrial Supplier of the Year. Als bijzonder sterke punten werden daarbij genoemd het brede technische produktenpakket, het vinden van speciale artikelen op klantaanvraag, het ontzorgen van klantprocessen en de veelzijdige e-business mogelijkheden. Ook werd op verschillende vestigingen van Ehrbecker Schiefelbusch dezelfde cultuur van gedreven klantgerichtheid herkend.

bron: Ehrbecker Schiefelbusch

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (11)

14 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Manufacturing
15 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Engineering
15 mei 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Food Tech Event
15 mei 2024 - Evenementenhal Hardenberg
Maakindustrie Expo
28 mei 2024 - 's-Hertogenbosch
Power Electronics & Energy Storage
5 juni 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Vision, Robotics & Motion
10 juni 2024 - Frankfurt Am Main (D)
ACHEMA
1 oktober 2024 - Evenementenhal Gorinchem
METAVAK

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden