Laatste nieuws:

UTRECHT, 1 augustus 2008 14:58

Algemene informatie Aandrijftechniek & Factory Automation 2008

Aandrijftechniek & Factory Automation 2008 Vakbeurs over aandrijftechniek, productieautomatisering en besturingstechniek

Datum:
dinsdag 30 september tot en met vrijdag 3 oktober 2008.

Locatie:
Jaarbeurs Utrecht, hallen  9, 10,11 en 12.

Openingstijden:
dinsdag en woensdag 10.00 tot 17.30 uur
donderdag 10.00 tot 21.00 uur (avondopening hele Industriële Week)
vrijdag  10.00 tot 17.00 uur.

Entree:
Gratis op uitnodiging van een exposant, of via voorregistratie op de website van de exposant en beurswebsite: www.aandrijftechniek-online.nl. De toegangsbadge geeft ook gratis toegang tot de andere vakbeurzen van de Industriële Week: Industrial Processing, Macropak, Industrie & ICT en ICT & Logistiek.

Informatie: www.aandrijftechniek-online.nl

Aantal exposanten:  240

Verwachte aantal bezoekers Industriële Week:
35.000 waarvan 66% met interesse Aandrijftechniek & Factory Automation.

Bijzonderheden:
Sectorindeling: Motion Drive & Automation (hal 9,10,11,12) , Hydrauliek (hal 10), Pneumatiek & Vacuüm (hal 10), Sensoren & Vision (hal 10)

Activiteiten

Uitreiking Aandrijftechniek Innovatie Award 2008
Feestelijke uitreiking op dinsdag 3 oktober van de vak- en publieksprijs van de Aandrijftechniek Innovatie Award 2008. Tijdens deze bijeenkomst wordt ook de winnaar bekend gemaakt van de Proces Innovatie Publieksprijs.

FEDA-paviljoen

Diverse FEDA leden presenteren zich hier gezamenlijk. Ook worden er verschillende activiteiten georganiseerd zoals de Docentendagen op dinsdag 30 september en vrijdag 3 oktober en  een bijeenkomst voor de media op donderdagavond om hen te informeren over een bredere campagne die techniek promoot. Op vrijdag 3 oktober om 15.00 uur wordt de FEDA TOP Award uitgereikt. 
Locatie: 09.B082

TechTours
Dagelijks worden rond diverse thema's TechTours georganiseerd. Dit zijn rondleidingen voor bezoekers waarbi circa 10 exposanten met innovaties rondom het betreffende thema worden aangedaan. 
Locatie: Tours staren vanaf de informatiebalie in de centrale as (Oost zijde)
Tijdstip: Diverse tours per dag.

1001 Klimaatoplossingen te koop!
Presentatie van de Vereniging FME-CWM waarin voorbeelden getoond worden hoe techniek helpt een praktische bijdrage te leveren aan een duurzame samenleving. Zie ook:  www.1001klimaatoplossingen.nl
Locatie: 09.A100

Nationaal debat Inkoop en Marketing in Business to Business
Op woensdag 1 oktober organiseren NEVI en NIMA (gesponsord door VNU Exhibitions en Scenter) het Nationaal debat Inkoop en Marketing in Business to Business. Tijdens dit debat zullen topinkopers de discussie aangaan met topmarketeers onder begeleiding van dagvoorzitter Maarten Pieter van der Vlugt (Scenter) Tijdens het debat zullen de knelpunten van het inkoop- en verkoopproces op scherp worden gesteld.
Locatie: Prins Claus zaal
Tijdstip: 13.30 - 17.00 uur aansluitend borrel.

Executive Diner - Industrie Debat
Tijdens de komende Industriële Week zal voor de 3e keer het Executive Diner - Industrie Debat plaatsvinden. Dit evenement voor managers op C-level  richt zich specifiek op de eindgebruiker binnen de industrie. Kenmerkend voor het Executive diner zijn levendige discussies, netwerken en een bijzondere keynote. Deelname hieraan is alleen op uitnodiging en zal plaatsvinden op woensdag 1 oktober.
Locatie: Maxima Foyer 2
Tijdstip: vanaf 17.00 uur.

Matchmaking
Via een internettool kunnen bezoekers voorafgaand aan de beurs, op basis van overeenkomsten in hun profiel, maximaal 3 meetings van 10 minuten met elkaar plannen. Deze meetings vinden plaats ten tijde van de beurs op stand 09.A089.

Industrie & Veiligheid
Nieuw paviljoen Industrie & Veiligheid ‘Voor een gezonde en veilige werkomgeving'. De eerste uit deze nieuwe reeks van VNU Exhibitions staat op de Industriële Week/ Industrial Processing. Hier worden producten en diensten getoond op het gebied van veiligheid en beveiliging. Eerstvolgende edities worden georganiseerd voor de bouw en de logistiek. Locatie: hal 8

De Industriële Week Industrieborrel
VNU Exhibitions biedt haar exposanten op woensdag 1 oktober een uitgebreide exposantenborrel aan. Het moment om met de collegae uit de branche te netwerken en de ervaringen van de eerste twee beursdagen uit te wisselen.
Locatie: Voorplein hal 2
Tijdstip: vanaf 17.30 uur.

Informatie via internet
Het exacte programma van alle activiteiten die tijdens de Industriële Week plaatsvinden, zijn zowel via de algemene website (www.industrieleweek.nl) als via de websites van de deelbeurzen beschikbaar.

Avondopenstelling
Alle vijf de beurzen van de Industriële Week hebben op donderdag 2 oktober een avondopenstelling. De beurzen zijn dan geopend van 10.00 uur 's ochtends tot 21.00 uur 's avonds. Op dinsdag en woensdag zijn de beurzen open van 10.00 tot 17.30 uur, 's vrijdags van 10.00 tot 17.00 uur.


De Industriële Week is met 1000 exposanten en een veelheid aan activiteiten het grootste evenement voor de industrie in de Benelux. De beurzen van de Industriële Week zijn: Aandrijftechniek & Factory Automation, Macropak, Industrial Processing, Industrie & ICT en ICT & Logistiek. De Industriële Week wordt van dinsdag 30 september tot en met vrijdag 3 oktober gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht.  Zie ook www.industrieleweek.nl

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (10)

14 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Manufacturing
15 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Engineering
15 mei 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Food Tech Event
28 mei 2024 - 's-Hertogenbosch
Power Electronics & Energy Storage
5 juni 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Vision, Robotics & Motion
10 juni 2024 - Franfurt Am Main (D)
ACHEMA
1 oktober 2024 - Evenementenhal Gorinchem
METAVAK
3 oktober 2024 - Kortrijk Expo, Kortrijk (B)
ABISS

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden