Laatste nieuws:

29 januari 2019 11:52

Mikrocentrum opent officieel deuren op nieuwe locatie

Mikrocentrum opent vrijdag 1 februari officieel haar nieuwe pand aan De Run 1115 in Veldhoven. De opening heeft een gouden randje, want Mikrocentrum viert tegelijkertijd ook het 50-jarig jubileum.

Het nieuwe onderkomen moet dé ontmoetingsplaats voor de high tech industrie worden. '
Het nieuwe onderkomen moet dé ontmoetingsplaats voor de high tech industrie worden.
1/1
Meer over
Verhuizingen

Het nieuwe onderkomen moet de ontmoetingsplaats voor de high tech industrie worden. Het pand biedt voldoende ruimte de drie pijlers van Mikrocentrum: opleiden, ontmoeten en ondernemen. In het nieuwe pand zijn alle activiteiten samengevoegd, inclusief die van de Kruisstraat, de dependance op de High Tech Campus Eindhoven (beëindigd in het voorjaar van 2018) en de practica die sinds medio 2016 tijdelijk waren ondergebracht in 't Techniekhuys.

Het 4400 m2 vloeroppervlakte is verdeeld over 3 etages en bevat 10 leslokalen, 3 practicaruimtes, 1 demoruimte met een 3d-meettafel, een board room, een atrium/ontvangstruimte van 440 m2 met vitrines van het High Tech Platform en een exporuimte van 1000 m2 inclusief auditorium van 340 m2.
Tijdens de opening maakt het publiek kennis met de nieuwe lesruimtes en de practicumruimtes voor onder andere spuitgieten, elektrotechniek & industriële automatisering en meettechniek. In de uitgebreide expo- en auditoriumruimte wordt een overzicht getoond van de vakbeurzen.
Tijdens de opening zijn er onder meer presentaties van Herman Molenaar, CEO van Vanderlande. De officiële opening wordt verricht door Louis Kauling, de oprichter van Mikrocentrum, inmiddels 87 jaar oud.

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb