Laatste nieuws:

4 oktober 2018 13:38

Timken Company rondt overname van Rollon Group af

Timken Company, leverancier van geavanceerde rollende lagers, wentellagers en andere producten voor aandrijftechniek, heeft de recent aangekondigde overname van de Rollon Group bevestigd.

De Rollon Group is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van lineaire geleiders.'
De Rollon Group is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van lineaire geleiders.
1/1
Meer over
Bedrijven
Aandrijven en Besturen berichtte vorige maand al over de voorgenomen overname. De Rollon Group is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van lineaire geleiders, telescopische rails en lineaire assen voor diverse sectoren zoals industrie, machinebouw, transport, luchtvaart, logistiek, packaging en de medische industrie.
Timken Company ontwikkelt, produceert en verkoopt daarnaast wentellagers, tandwielen, geautomatiseerde smeersystemen, aandrijfriemen en -kettingen, koppelingen en componenten voor lineaire bewegingen. Het bedrijf biedt dienstenpakket voor installatie, onderhoud en reparatie van aandrijflijnen en krachtoverbrenging.

Bij Timken Company, dat in 2017 een omzet van 3 miljard realiseerde, werken wereldwijd 17.000 medewerkers in 33 landen. Bij de Rollon Group werken wereldwijd ongeveer 600 medewerkers. Het hoofdkantoor van Rollon is gevestigd in het Italiaanse Vimercate, waar ook de grootste productielocatie gevestigd is. Het bedrijf realiseerde in 2017 een omzet van rond de 100 miljoen euro.

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb