Laatste nieuws:

, 4 maart 2019 15:40

Feda ontwikkelt drie nieuwe technische leergangen

De afgelopen periode zijn er kick-off bijeenkomsten van drie nieuwe Technische Leergangen van Feda geweest. Het gaat om askoppelingen, automation controller PLC and beyond en condition monitoring.

Er zijn drie nieuwe Technische Leergangen van Feda in ontwikkeling. '
Er zijn drie nieuwe Technische Leergangen van Feda in ontwikkeling.
1/1

De leergang Condition Monitoring wordt geschreven door Marjolein de Wit-Blok. Op 16 januari werd ook door deze groep volop gediscussieerd over de doelgroep en breedte van het onderwerp en inmiddels wordt gewerkt aan de inhoudsopgave. Om deze leergang te kunnen maken, zijn nog minimaal twee bedrijven nodig. Geïnteresseerden met kennis over dit onderwerp kunnen contact opnemen.

Askoppelingen

Op 4 december werd de leergang Askoppelingen afgetrapt met een groep van zeven Feda-leden. Met Inmiddels hebben zeven leden getekend voor hun bijdrage aan deze technische leergang. Schrijver Rob van de Brink werkt op dit moment aan het eerste concepthoofdstuk en verwacht dit binnenkort klaar te hebben. De verwachte verschijningsdatum is 10 oktober 2019.

Automation Controller

De kick-off voor de Technische Leergang Automation Controller PLC and beyond vond 19 december plaats. Er werd gediscussieerd over de breedte en diepte van de onderwerpen die in deze leergang opgenomen moeten worden. Op dit moment wordt de feedback van de leden op de eerste mindmap verwerkt. Daarna volgt een hoofdstukindeling.

 

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (8)

28 mei 2024 - 's-Hertogenbosch
Power Electronics & Energy Storage
5 juni 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Vision, Robotics & Motion
10 juni 2024 - Frankfurt Am Main (D)
ACHEMA
19 juni 2024 - Metaal Katthedraal, Utrecht
FEDA Business Inspiration Day
1 oktober 2024 - Evenementenhal Gorinchem
METAVAK
3 oktober 2024 - Kortrijk Expo, Kortrijk (B)
ABISS
8 oktober 2024 - Stuttgart (D)
Motek
8 oktober 2024 - Stuttgart (D)
Vision

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden