Laatste nieuws:

16 juli 2019 12:03

Yaskawa Benelux opent nieuwe vestiging in Japanse stijl

Yaskawa Benelux heeft eind juni haar nieuwe vestiging op Brainport Industries Campus (BIC) officieel geopend. Gasten uit binnen- en buitenland, medewerkers, zakelijke partners en andere genodigden konden de nieuwe locatie bezichtigen en een aantal presentaties bijwonen.

De Japanse oorsprong van Yaskawa werd niet vergeten.'
De Japanse oorsprong van Yaskawa werd niet vergeten.
1/1
Meer over
Bedrijven
Bruno Schnekenburger, CEO van Yaskawa Europe, Minister Ms. Kijima van de Japanse Ambassade, Niels Langenhuizen over de Brainport Industries Campus (samenwerking en verdere toekomstige uitbreiding), Michel Weeda, Manager Innovation Program en Meino Noordenbos, CEO Rubix Benelux kwamen allemaal aan het woord tijdens deze middag.

Na een korte presentatie van Koen Herps van KMWE over het Fieldlab Advanced Manufacturing Logistics, waarin Yaskawa Benelux ook participeert, konden alle gasten een bezoek aan het Fieldlab brengen en daar onder andere de mobiele HC10 cobot in actie zien. Er was ook ruimte om de verschillende demo's te zien die in de ruimte waren opgezet. Partners ProduLAS, MCA, BMO en SCHUNK waren aanwezig met hun eigen demo's en in de Yaskawa showroom waren nog een aantal demo's te zien, zoals het AirGrip robot systeem voor het oppakken van flessen, de nieuwe GA500 frequentieregelaar en de compacte ArcWorld Micro lascel.

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb