Laatste nieuws:

EINDHOVEN, 23 oktober 2008 21:54

Point-One kiest ook voor mechatronica

Onlangs heeft het high tech innovatieprogramma Point-One gekozen voor een verenigingsstructuur als bestuursmodel. Dit leidt enerzijds tot meer betrokkenheid en transparantie en anderzijds tot stemrecht voor alle deelnemers binnen het innovatieprogramma. Ook de uitbreiding met het aandachtsgebied mechatronica door het samengaan met het Programme for High Tech Systems komt binnen de nieuwe structuur beter tot zijn recht.

'
1/1

Alle betrokken partijen die actief zijn in het innovatieprogramma voor research & development op het gebied van nanoelektronica, embedded systemen en mechatronica zijn gevraagd lid te worden van de vereniging. De leden van de Point-One-vereniging bepalen vervolgens gezamenlijk de meerjaren-roadmap en het jaarlijkse actieplan van het innovatieprogramma.

Stemrecht 

Roel Kramer, voorzitter van Point-One: "We vinden het belangrijk dat alle betrokken partijen binnen het innovatieprogramma, stemrecht krijgen bij het bepalen van de strategische roadmap en jaarplannen. Het gaat om zowel grote, middelgrote en kleinere bedrijven als publieke onderzoeksinstellingen. In deze nieuwe opzet maakt met name het MKB nu ook structureel deel uit van het bestuur. Bovendien hebben het MKB en ook kennisinstellingen zitting in zowel het executive committee als in het uitvoerend bestuur. Stemrecht voor alle betrokken partijen resulteert in meer transparantie en betrokkenheid bij de stakeholders, wat ongetwijfeld versterkend werkt op het succes van Point-One. Een vereniging met bijbehorend bestuursmodel biedt hiervoor de beste basis. Daarom roep ik de betrokken bedrijven en kennisinstellingen op om zo snel mogelijk lid te worden van de Point-One-vereniging."

Naast de bedrijven en kennisinstellingen die zich bezighouden met R&D op de gebieden nanoelektronica, embedded systemen en mechatronica, kunnen ook organisaties die geen R&D uitvoeren maar wel betrokken zijn, zoals relevante branche- en ontwikkelingsorganisaties lid worden van de vereniging.

bron: Point-One

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (6)...

Rotero Holland bv

Pilz Nederland

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

Bege Aandrijftechniek BV

EUCHNER (Benelux) BV

Rollon Lineairtechniek BV

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (15)

28 maart 2017 - Utrecht - Jaarbeurs
RailTech 2017
5 april 2017 - 's-Hertogenbosch - Brabanthallen
Automation 2017
11 april 2017 - Rotterdam - Ahoy
Maintenance NEXT
24 april 2017 - Hannover - Messegelände
Hannover Messe
9 mei 2017 - Eindhoven - Evoluon
Safety Event 2017
9 mei 2017 - Gorinchem - Evenementenhal
Maritime Industry 2017
9 mei 2017 - Hengelo - Thales
Virtual reality training & simulatie in de industrie
30 mei 2017 - Utrecht - Jaarbeurs
Electronics & Applications

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden