Laatste themanieuws:
Control Techniques BV

, 16 juni 2008 15:12

Control Techniques - CorusPALM

Klik hier voor een overzicht van alle video's

Your succes Our drive

 

Uw succes. Dat is wat Control Techniques drijft. Dat is waar Control Techniques altijd naar streeft. Of het nu gaat om een eenvoudige toepassing of om een zeer complexe applicatie waar veel expertise wordt gevraagd.

Met vijftig medewerkers die zich fulltime bezighouden met elektrische aandrijftechniek is het Sliedrechtse bedrijf de grootste specialist van Nederland. Wereldwijd heeft Control Techniques vijftig eigen vestigingen. Het is onderdeel van het Amerikaanse Emerson Industrial Automation.

Lees hier meer

 

Genomineerd voor Applicatie Award 2008


Voor de tweede maal is Control Techniques samen met een machinebouwer genomineerd voor een applicatie award. In 2006 won Control Techniques samen met Fontijne Grotnes B.V. de Award met de lektester. Nu is Control Techniques samen met HGG Profiling Equipment B.V. genomineerd voor de Applicatie Award met de ProCutter...Lees meer

Control Techniques

  • Genomineerd voor Applicatie Award 2008

What's new

 

Alle producten die ontwikkeld worden, komen voort uit de productbehoeften van de markt. Op innovaties, marktontwikkelingen en de veranderende vraag wordt snel en vakkundig ingehaakt. De kosteneffectieve, kwalitatief hoogwaardige en flexibele productiemethode en -faciliteiten staan garant voor de beste producten voor uw veeleisende toepassingen. Dit samen met de uitgebreide eindtesten, de unieke productgaranties en onze technisch onderlegde sales engineers zorgt voor een perfect werkende en efficiënte applicatie op korte en lange termijn.

 

  • Onze nieuwe HVAC regelaar voor gebouwautomatisering
  • Nieuwe intelligente Digiax ST servoregelaar
  • Optiemodule uitbreiding: EtherCat
  •  

    Klik hier voor meer informatie