Laatste nieuws:

, 25 juni 2024 11:46

Deutsche Messe blaast Robotics Award nieuw leven in

Als Aandrijven en Besturen goed heeft geteld wordt het volgend jaar de tiende keer dat Deutsche Messe de Robotics Award uitreikt. Wie mee wil doen heeft tot 11 november van dit jaar. En je hoeft niet eens exposant te zijn volgend jaar laat de organisatie weten.

Foto: Deutsche Messe'
Foto: Deutsche Messe
1/1
De Robotics Award staat open voor robotondersteunde automatiserings- en logistieke oplossingen. Een jury nomineert uiteindelijk drie inzendingen voor de award. De oplossingen worden beoordeeld op de mate van technische innovatie die ze laten zien, evenals hun gereedheid voor marktintroductie en hun economische levensvatbaarheid.
De prijsuitreiking vindt plaats op 19 februari 2025 tijdens de Hannover Messe Press Preview in het Hannover Exhibition Center. De drie genomineerde oplossingen worden gepresenteerd aan een publiek van meer dan 100 journalisten van over de hele wereld, waarna de winnaar van de Robotics Award bekend wordt gemaakt. De winnaar ontvangt onder andere een stand op het Applicatiion Park op de Hannover Messe, mag een lezing geven op het Robotics Forum en krijgt een interview in de Robotics Podcast.
De laatste Robotics Award werd uitgereikt in 2019 en ging naar het Deense Onrobot voor hun Gecko Gripper. De Hannover Messe heeft volgend jaar plaats van 31 maart tot en met 4 april.

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (4)

1 oktober 2024 - Evenementenhal Gorinchem
METAVAK
3 oktober 2024 - Kortrijk Expo, Kortrijk (B)
ABISS
8 oktober 2024 - Stuttgart (D)
Motek
8 oktober 2024 - Stuttgart (D)
Vision

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden