Laatste nieuws:

, 17 mei 2024 20:00

SPS in 2025 weer naar eind november

De 33-ste editie van SPS heeft dit jaar nog midden november plaats - van dinsdag 12 tot en met donderdag 14 november 2024. Maar voor wie dit al te veel verandering is - en vorig jaar was het ook al midden november – goed nieuws! Volgend jaar wordt het weer zoals vanouds. Het Neurenbergse besturings- en automatiseringspartijtje keert terug naar eind november en heeft in 2025 plaats op 25, 26 en 27 november.

Lekker weer als vroeger. Na dit jaar gaat de SPS Smart Production Solutions in Neurenberg weer naar de tweede helft van november. (Foto: Mesago Messe Frankfurt GmbH / Arturo Rivas)'
Lekker weer als vroeger. Na dit jaar gaat de SPS Smart Production Solutions in Neurenberg weer naar de tweede helft van november. (Foto: Mesago Messe Frankfurt GmbH / Arturo Rivas)
1/1
"De pandemie heeft ons de kaarten doen herschikken en om de industrie zekerheid te geven op het gebied van planning, was het noodzakelijk om de SPS te verplaatsen", legt Sylke Schulz-Metzner, vice president SPS, uit. "Des te verheugender is het voor ons om dit hoogtepunt aan het einde van het jaar vanaf 2025 voor leveranciers van automatiseringsoplossingen en geïnteresseerden terug te brengen naar zijn rechtmatige plaats op de kalender - het voelt als een thuiskomst." De data voor 2026 en 2027 en liggen met respectievelijk 24 tot en met 26 en 23 tot en met 25 november ook in de tweede helft van november.
Lekker net als vroeger. Inmiddels hebben zich voor de editie van dit jaar al meer dan 850 exposanten aangemeld, zoals ABB, Lenze, Beckhoff Automation, Phoenix Contact en Rittal. Kijk voor een actuele lijst met exposanten - na mei- op de SPS Smart Production Solutions-website.

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (4)

1 oktober 2024 - Evenementenhal Gorinchem
METAVAK
3 oktober 2024 - Kortrijk Expo, Kortrijk (B)
ABISS
8 oktober 2024 - Stuttgart (D)
Motek
8 oktober 2024 - Stuttgart (D)
Vision

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden