Laatste nieuws:

, 20 februari 2024 11:05

Gaan Polestar en Mattel jouw Hot Wheels-ontwerp maken?

Altijd al je eigen Hot Wheels willen ontwerpen? Dan heb je nu de kans – dankzij Polestar. Het Zweedse automerk lanceert samen met Mattel’s Hot Wheels de 2024 Design Contest. Het is wel een beetje de bedoeling dat je het design-DNA van Polestar verwerkt in Hot Wheels-ontwerp.

Komt hier een door jou ontworpen Hot Wheels in?'
Komt hier een door jou ontworpen Hot Wheels in?
1/1
Het winnende ontwerp gaat naar verwachting deel uitmaken van de collectie van Hot Wheels die over de hele wereld te koop is. Het wordt het eerste 'Hot Wheels x Polestar' schaalmodel dat wordt geproduceerd als onderdeel van een bredere samenwerking tussen de twee merken. De enige vereiste is dat Mattel het definitieve ontwerp moet kunnen vertalen naar een gegoten Hot Wheels-schaalmodel (1:64), en ‘visuals' moet kunnen maken die het interieurontwerp van het model en de directe omgeving laten zien als onderdeel van de inzending.

Een-op-een gecoacht

In de geest van de voorgaande edities van de Design Competition worden ook dit jaar de deelnemers die op de shortlist van 20 finalisten komen één-op-één gecoacht door het designteam van Polestar om hun ingediende ontwerpen te verfijnen voor de definitieve selectie. De deadline voor inzendingen is 16 april 2024. Het winnende ontwerp wordt naar verwachting in 2025 als Hot Wheels op schaal 1:64 in productie genomen en verkocht. Klik hier voor meer informatie.

 

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (4)

1 oktober 2024 - Evenementenhal Gorinchem
METAVAK
3 oktober 2024 - Kortrijk Expo, Kortrijk (B)
ABISS
8 oktober 2024 - Stuttgart (D)
Motek
8 oktober 2024 - Stuttgart (D)
Vision

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden