Laatste nieuws:

, 11 oktober 2023 08:55

Beckhoff opent nieuw kantoor in Groningen

Inmiddels is het alweer een goede twee maanden geleden, maar Beckhoff Automation BV laat weten dat het in juli een kantoor aan de Leonard Springerlaan 35 in Groningen heeft geopend. Behalve de nieuwe locatie heeft de automatiseerder een hoofkantoor in Haarlem en sales- en support-kantoren in Eindhoven en Enschede.

“We zijn op dit moment druk bezig met de werving van personeel, waaronder support- en sales-engineers”, zegt Bernard Wittendorp die het nieuwe kantoor van Beckhoff voor Noord-Nederland in Groningen gaat opbouwen.'
“We zijn op dit moment druk bezig met de werving van personeel, waaronder support- en sales-engineers”, zegt Bernard Wittendorp die het nieuwe kantoor van Beckhoff voor Noord-Nederland in Groningen gaat opbouwen.
1/1
"Sinds begin dit jaar bezoek ik de klanten van Beckhoff in Noord-Nederland met het nieuws dat wij ons gaan vestigen in het Noorden met een sales-en supportkantoor. Hierop wordt heel positief gereageerd. De klanten zijn met name gecharmeerd van de lokale advies- en ondersteuningsmogelijkheden die wij kunnen bieden, met specialisten vanuit de regio. We zijn op dit moment druk bezig met de werving van personeel, waaronder support- en sales-engineers", aldus Bernard Wittendorp. Hij is de afgelopen jaren werkzaam geweest als system-integrator in het noorden van Nederland en aangesteld om de sales en support op te gaan bouwen in het Noorden.

Groeien

Op dit moment is Beckhoff Automation nog gevestigd in een deelkantoor. Zodra het team in het noorden verder uitgebreid wordt, zullen er tevens een demo- en trainingsruimte worden gerealiseerd, om de klanten in Noord Nederland nog directer te kunnen ondersteunen en van kennis te kunnen voorzien. Het doel is dat het kantoor in 2030 is uitgegroeid tot een volwaardig kantoor met ongeveer tien support- en sales-engineers.
Beckhoff's automatiseringsoplossingen worden wereldwijd gebruikt in verschillende bedrijfstakken in de industrie. De ondersteuning van open standaarden en de toepassing van pc-gebaseerde besturingen heeft Beckhoff tot een populaire keuze gemaakt voor ingenieurs en bedrijven, die op zoek zijn naar flexibele automatiseringsoplossingen.

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (5)

19 juni 2024 - Metaal Kathedraal, Utrecht
FEDA Business Inspiration Day
1 oktober 2024 - Evenementenhal Gorinchem
METAVAK
3 oktober 2024 - Kortrijk Expo, Kortrijk (B)
ABISS
8 oktober 2024 - Stuttgart (D)
Motek
8 oktober 2024 - Stuttgart (D)
Vision

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden