Laatste nieuws:

, 3 oktober 2023 19:23

Service- & onderhoudsbedrijf Facta neemt branchegenoot over

Per 3 oktober 2023 zijn Naebers Techniek Heerlen BV en het Duitse dochterbedrijf Avantec Antriebs- und Pumpentechnik GmbH verkocht aan branchegenoot Facta Holding BV. is een landelijke speler in service en onderhoud van ‘rotating equipment’. De bedrijven blijven hun activiteiten voortzetten onder de huidige namen en vanuit de eigen locaties op de grens van Heerlen/Aachen Facta heeft dankzij de overname nu acht.

Van links naar rechts: Roger Naebers, Marcel Naebers, Jeffrey Schotvanger – eigenaar van Service Groep Nederland en Henk van Tuijl, algemeen directeur van Facta.'
Van links naar rechts: Roger Naebers, Marcel Naebers, Jeffrey Schotvanger – eigenaar van Service Groep Nederland en Henk van Tuijl, algemeen directeur van Facta.
1/1
Roger Naebers en Marcel Naebers, voormalig eigenaren Naebers/Avantec blijven operationeel betrokken bij de organisatie en zijn verheugd over de overname: "Voor de volgende fase in de groei en ontwikkeling van onze bedrijven is schaalgrootte nodig om succesvol te blijven. Wij zijn ervan overtuigd dat onder de vlag van een gerenommeerde landelijke speler ons bedrijf nieuwe kansen zal benutten om de marktpositie verder uit te bouwen. Daarnaast zijn we trots dat Ginn Naebers per 1 november als nieuwe regiodirecteur de aansturing van de vestiging op zich neemt."

Krachtenbundeling

Jeffrey Schotvanger, eigenaar van Facta dat onderdeel uitmaakt van Service Groep Nederland BV: "We zijn ervan overtuigd dat de bedrijven elkaar perfect aanvullen. Met deze krachtenbundeling kunnen we onze gezamenlijke activiteiten verder professionaliseren en onze dienstverlening uitbreiden. Hierdoor kunnen wij onze opdrachtgevers in Zuidoost Nederland nog beter van dienst zijn bij service en onderhoud van rotating equipment. Bovendien biedt deze nieuwe strategische locatie ons kansen om de eerste stap naar het buitenland te zetten."

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (8)

28 mei 2024 - 's-Hertogenbosch
Power Electronics & Energy Storage
5 juni 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Vision, Robotics & Motion
10 juni 2024 - Frankfurt Am Main (D)
ACHEMA
19 juni 2024 - Metaal Katthedraal, Utrecht
FEDA Business Inspiration Day
1 oktober 2024 - Evenementenhal Gorinchem
METAVAK
3 oktober 2024 - Kortrijk Expo, Kortrijk (B)
ABISS
8 oktober 2024 - Stuttgart (D)
Motek
8 oktober 2024 - Stuttgart (D)
Vision

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden