Laatste nieuws:

, 6 juni 2023 11:01

Nieuwe locatie voor Electroproject in Zaandam

Electroproject verhuist per 8 juni naar een nieuw kantoor aan de Albert Heijnweg 1 in Zaandam. Vanaf die datum is ook de proefstand, voor motoren en drives, op een nieuwe locatie (industriegebied Hoogtij) te vinden. Met deze verhuizing zet Electroproject weer een stap naar de toekomst.

Electroproject verhuist per 8 juni naar een nieuw kantoor aan de Albert Heijnweg 1 in Zaandam. De proefstand voor motoren en drives wordt ondergebracht gehuisvest op de afgebeelde nieuwe locatie Hoogtij. '
Electroproject verhuist per 8 juni naar een nieuw kantoor aan de Albert Heijnweg 1 in Zaandam. De proefstand voor motoren en drives wordt ondergebracht gehuisvest op de afgebeelde nieuwe locatie Hoogtij.
1/1
Op de nieuwbouwlocatie Hoogtij heeft Equans, waar Electroproject onderdeel van is, nieuwe productiehallen gebouwd. In deze hallen komt onder meer een proefstand voor motoren en drives. Daarmee kan Electroproject motoren en drives, tot enkele honderden kilowatts, testen en demonstreren aan klanten. Aanvullend zit op deze locatie een volledige productiefaciliteit, in combinatie met een magazijn.

Netcongestie zelf opgelost

Electroproject is ook actief bezig met de energietransitie. Dat kwam op de locatie Hoogtij goed van pas, omdat hier eerst sprake was van netcongestie. Het probleem van een vol elektriciteitsnet is opgelost met de de zelfontwikkelde PowerBooster. In dit geval bestaat die uit zonnepanelen, een batterijopslag en de mogelijkheid tot het inkoppelen van een generator. Alles onder regie van een slimme aansturing. De PowerBooster voorziet de nieuwe hub van zo'n 50 procent duurzaam opgewekte energie. De PowerBooster is ook beschikbaar voor klanten, waarmee netcongestie niet langer hoeft te betekenen dat er geen mogelijkheid is om te bouwen.

Meer dan 80 jaar actief

Electroproject is al meer dan 80 jaar actief op de aandrijf- en besturingsmarkt. Het bedrijf ontwikkelt en implementeert totaaloplossingen, waarbij zij het hele traject turnkey kunnen verzorgen: van consultancy, engineering, installatie tot onderhoud en beheer. Ook levert het bedrijf ook losse componenten en systemen. Met deze verhuizing intensiveren Elektroproject en Equans de onderlinge samenwerking verder. Op de oude locatie aan de Houthavenkade ontwikkelt de gemeente Zaandam woonappartementen. Elektroproject blijft op de nieuwe locatie bereikbaar onder het huidige telefoonnummer (088 - 484 9250).

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (8)

28 mei 2024 - 's-Hertogenbosch
Power Electronics & Energy Storage
5 juni 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Vision, Robotics & Motion
10 juni 2024 - Frankfurt Am Main (D)
ACHEMA
19 juni 2024 - Metaal Katthedraal, Utrecht
FEDA Business Inspiration Day
1 oktober 2024 - Evenementenhal Gorinchem
METAVAK
3 oktober 2024 - Kortrijk Expo, Kortrijk (B)
ABISS
8 oktober 2024 - Stuttgart (D)
Motek
8 oktober 2024 - Stuttgart (D)
Vision

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden