Laatste nieuws:

, 30 mei 2023 10:58

Kramp Certified Excellence Partner Bosch Rexroth

Kramp Nederland is sinds kort Certified Excellence Partner van Bosch Rexroth. Het certificaat is op 22 mei uitgereikt en ondertekend. Beide partijen hebben veel vertrouwen in de samenwerking en in de toekomst.

Links Eddie Perdok, ceo van Kramp, en rechts Arjan Coppens, managing director van Bosch Rexroth Nederland, bij de ondertekening van het Certified Excellence Partner-certificaat.

'
Links Eddie Perdok, ceo van Kramp, en rechts Arjan Coppens, managing director van Bosch Rexroth Nederland, bij de ondertekening van het Certified Excellence Partner-certificaat.
1/1
Met deze certificering maakt de technische groothandel in agrarische onderdelen nu deel uit van het Certified Excellence Partnernetwerk in Nederland. De certificering garandeert de klant dat Kramp de vertrouwde kwaliteit van Rexroth levert. Bovendien kunnen ze met hun kennis en kunde, en met de voorraad van originele reserveonderdelen, snel en vakkundig service, reparatie en revisie uitvoeren.
Eddie Perdok, ceo van Kramp: "Wij zijn trots op dit partnership en kijken met veel vertrouwen uit naar een goede samenwerking in Nederland. Hierdoor zijn wij in staat om dealers nog sneller van onderdelen te voorzien, waardoor de boer ook weer snel aan het werk kan zijn."
Arjan Coppens, managing director van Bosch Rexroth Nederland, vult aan: "Door het partnership beschikt Kramp over nog meer specialistische kennis en knowhow van de Rexroth producten. Ook vullen we elkaar door deze samenwerking perfect aan op gebieden als logistiek, service en techniek!"

 

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (4)

1 oktober 2024 - Evenementenhal Gorinchem
METAVAK
3 oktober 2024 - Kortrijk Expo, Kortrijk (B)
ABISS
8 oktober 2024 - Stuttgart (D)
Motek
8 oktober 2024 - Stuttgart (D)
Vision

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden