Laatste nieuws:

, 10 mei 2023 08:39

Nick van Kuijk PLCnext Certified Engineer

Nick van Kuijk, applicatie-engineer bij Batenburg IAS heeft het PLC NEXTAssociate-programma van het PLCnext Certified Engineer Program van de Phoenix Contact Academy succesvol afgerond Eind april kreeg hij het PLCnext Certified Engineer certificaat overhandigd.

Nick van Kuijk (rechts), applicatie-engineer bij Batenburg IAS, heeft de opleiding PLCnext Certified Engineer ASSOCIATE succesvol afgerond. Links staat Jan-Willem Steenbergen, productmanager Industrial Automation bij Phoenix Contact.'
Nick van Kuijk (rechts), applicatie-engineer bij Batenburg IAS, heeft de opleiding PLCnext Certified Engineer ASSOCIATE succesvol afgerond. Links staat Jan-Willem Steenbergen, productmanager Industrial Automation bij Phoenix Contact.
1/1
Het PLCnext Certified Engineer-certificaat is volgens Phoenix Contact een kwaliteitslabel voor software-engineers die zich willen onderscheiden in de markt met hun kennis over PLCnext Technology . Een gecertificeerde engineer is in staat een solution-app te maken voor de PLCnext Controllers, waarbij optimaal gebruik wordt gemaakt van het PLCnext Technology-ecosysteem. Een solution-app is een real-time applicatie voor de PLCnext-controllers en bevat een mix van technologieën, zoals IEC- en C++-programma's. Bovendien weet de kandidaat aan welke eisen een real-time C++ programma moet voldoen en is in staat om de app te laten communiceren, via bijvoorbeeld OPC-UA of REST, met andere apps in de PLCnext-controller.

Vooroplopen in de technologie

"Vanuit onze gedachte ‘Smarter focus. Brighter tomorrow.' realiseren we als technologiebedrijf slimme automatiseringsoplossingen voor onze klanten", aldus Maurice Hoogers, coördinator Engineering bij Batenburg IAS. "Bij Batenburg IAS willen we vooroplopen in de technologie. Zo helpen wij onze klanten om hun voorsprong te behouden. Nu en in de toekomst. De PLCnext Controller past goed in deze filosofie met zijn vele communicatiemogelijkheden en toepasbare programmeertalen. We zijn dan ook zeer verheugd dat het Nick gelukt is om één van de allereerste PLCnext Certified Engineers te zijn."

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (4)

1 oktober 2024 - Evenementenhal Gorinchem
METAVAK
3 oktober 2024 - Kortrijk Expo, Kortrijk (B)
ABISS
8 oktober 2024 - Stuttgart (D)
Motek
8 oktober 2024 - Stuttgart (D)
Vision

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden