Laatste nieuws:

, 11 april 2023 10:55

Regal Rexnord neemt Altra Industrial Motion over

Regal Rexnord heeft de overname van Altra Industrial Motion afgerond. De overname werd in oktober 2022 beklonken en waardeert Altra op 4,95 miljard dollar waardeert.

Regal Rexnord heeft de overname van Altra Industrial Motion afgerond. Ook de aandrijvingen van Bauer Gear Motor vallen hieronder.'
Regal Rexnord heeft de overname van Altra Industrial Motion afgerond. Ook de aandrijvingen van Bauer Gear Motor vallen hieronder.
1/1

Regal Rexnord zegt dat het door de fusie zal uitgroeien tot een wereldwijde leverancier van automatisering met meer dan 70 procent van zijn omzet in groeiende markten en dat het de complementaire portfolio's van de bedrijven op het gebied van aandrijftechniek zal combineren. Het bedrijf streeft naar een omzet van ongeveer 8,3 miljard dollar tegen 2025 en verwacht binnen vier jaar kostensynergieën ter waarde van 160 miljoen dollar.

Enthousiast

Vóór de fusie had Altra Industrial Motion een jaaromzet van 1,9 miljard dollar, meer dan 9.000 werknemers en 47 productiefaciliteiten in 17 landen. Tot de merken behoren Bauer Gear Motor, Boston Gear, Kollmorgen, Portescap, Stieber, Stromag, Svendborg Brakes, TB Wood's, Twiflex, Thomson en Warner Electric. Regal Rexnord CEO Louis Pinkham zegt dat hij "ongelooflijk enthousiast is over alles wat we verwachten te bereiken als één, verbeterd Regal Rexnord team".Altra's Automation & Specialty platform transformeert onze bestaande automatiseringsportefeuille in een betekenisvolle, wereldwijde aanbieder van automatiseringsoplossingen," voegt hij eraan toe. De activiteit Power Transmission Technologies van Altra vormt een aanzienlijke verbetering van de bestaande portefeuille door de toevoeging van aanvullende producten op het gebied van remmen, tandwielen en koppelingen, aldus Pinkham.

 

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (7)

5 juni 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Vision, Robotics & Motion
10 juni 2024 - Frankfurt Am Main (D)
ACHEMA
19 juni 2024 - Metaal Kathedraal, Utrecht
FEDA Business Inspiration Day
1 oktober 2024 - Evenementenhal Gorinchem
METAVAK
3 oktober 2024 - Kortrijk Expo, Kortrijk (B)
ABISS
8 oktober 2024 - Stuttgart (D)
Motek
8 oktober 2024 - Stuttgart (D)
Vision

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden