, 4 april 2023 10:12

COVAL bij Piab-groep

COVAL, fabrikant van vacuümcomponenten en - systemen heeft bekendgemaakt dat het onderdeel is geworden van de Piab Group. Michel Cecchin, ceo en eigenaar van COVAL, verwacht bij Piab, eveneens wereldwijd actief in de vacuümtechnologie, een goed onderdak te hebben gevonden voor de toekomst van het familiebedrijf en de werknemers.

"We kijken er erg naar uit om het COVAL-team in de Piab-familie op te nemen en we zien een geweldige culturele fit die geworteld is in een sterke passie voor de toekomst van robotica en automatisering. Met deze strategische stap zijn we vol vertrouwen in ons vermogen om onze klanten te voorzien van geavanceerde automatiseringsoplossingen en tegelijkertijd ons concurrentievoordeel op de markt te versterken", zegt Peter Laurin, ceo van Piab Group.
"COVAL past strategisch gezien perfect bij onze activiteiten. De markt voor industriële automatisering groeit snel en we voorzien zeer sterke groeimogelijkheden met de toevoeging van COVAL's concurrerende portfolio en hoogopgeleide medewerkers, die ik graag van de gelegenheid gebruik wil maken om hen te verwelkomen bij Piab Group", zegt Gustav Falconer, president Vacuum Automation Division.

Foto's:

COVAL vacuüm

De vacuümtechnologie van COVAL heeft onderdak gevinden bij Piab. (beeld: COVAL)

© Aandrijvenenbesturen.nl