Laatste nieuws:

, 28 maart 2023 13:49

Eerste levering alles-in-een kraanpakket Aandrijf Technisch Buro gereed

Aandrijf Technisch Buro heeft de eerste batch voor de complete aandrijving van een ‘pedestal’ kraan gereed. Een dergelijk kraan staat op een voetstuk en wordt veel toegepast op offshore-vaartuigen. In totaal gaat het om drie leveringen.

Mede-eigenaar Sraar van Rens (rechts) en Arnold Litjens, chef Workshop & warehouse, van Aandrijf Technisch Buro bij de eerste batch zwenktandwielkasten, liertandwielkasten en ‘tugger’-lieren.'
Mede-eigenaar Sraar van Rens (rechts) en Arnold Litjens, chef Workshop & warehouse, van Aandrijf Technisch Buro bij de eerste batch zwenktandwielkasten, liertandwielkasten en ‘tugger’-lieren.
Rechts
1/4
De levering door Aandrijf Technisch Buro bestaat uit zwenktandwielkasten, liertandwielkasten en ‘tugger'-lieren. Alle units worden aangedreven door een elektromotor en geleverd met tal van documenten en certificaten; de planetaire lierkasten worden geleverd inclusief een DNV-productcertificaat. Afhankelijk van de uiteindelijke locatie, binnen of buiten het kraanhuis, hebben de units verschillende coatingspecificaties van tot wel vier laklagen na het stralen.

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (4)

1 oktober 2024 - Evenementenhal Gorinchem
METAVAK
3 oktober 2024 - Kortrijk Expo, Kortrijk (B)
ABISS
8 oktober 2024 - Stuttgart (D)
Motek
8 oktober 2024 - Stuttgart (D)
Vision

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden