, 28 maart 2023 11:41

Electroproject Danfoss Autorished Service Company

Op 27 maart zijn de handtekeningen gezet en mag Electroproject zich ‘Danfoss Autorished Service Company’ noemen. Het certificaat is behaald nadat er een uitgebreide audit en service-survey is geweest waarbij de service volledig is geïnspecteerd.

Electroproject heeft een uitgebreide serviceafdeling die voor klanten complete projecten in bedrijf stelt maar ook onderhoudscontracten kan afsluiten. Dit doet het bedrijf al geruime tijd voor de Danfoss-producten en wilde dit graag formaliseren. Als Authorized Service Company kan Electroproject serviceproducten en diensten aanbieden in projecten, zodat de totale levenscyclus van het product gewaarborgd wordt.

Gewaardeerde Solution Partner

Al meer dan 25 jaar is Electroproject voor Danfoss een gewaardeerde Solution Partner. Electroproject is actief in verschillende markten, met name in de Industrie, HVAC en in de markt voor drink-, afval en oppervlaktewater. Ook is het bedrijf de laatste jaren zeer actief in de elektrificatie - denk bijvoorbeeld aan batterijopslagsystemen en DC-laders.

Foto's:

Electroproject Danfoss Autorished  Service Company

Businessunitmanager Electroproject Marco Jonker (links) en Thijs Peddemors, directeur Danfoss Drives Nederland, vieren de ondertekening van het cerificaat Danfoss Autorished Service Company.

© Aandrijvenenbesturen.nl