Laatste nieuws:

, 14 maart 2023 16:37

Siemens Large Drive Applications wordt Innomotics

Siemens Large Drive Applications (LDA) gaat vanaf 1 juli 2023 in Duitsland als juridisch zelfstandige dochteronderneming verder door het leven als Innomotics. Als het nieuwe boekjaar van Siemens begint op 1 oktober 2023 van start moet de afsplitsing wereldwijd wel zo’n beetje rond zijn.

Een hoogspanningsmotor van Siemens Large Drive Application. Vanaf 1 juli haal je die bij Siemens-dochter Innomotics.'
Een hoogspanningsmotor van Siemens Large Drive Application. Vanaf 1 juli haal je die bij Siemens-dochter Innomotics.
1/1
Het programma van Innomotics zal bestaan uit grote elektromotoren, omrichters en generatoren voor midden- en hoogspanning - van Large Drive Applications - aangevuld met motorreductoren, laagspanningsmotoren en de motorspillen van Weiss Spindeltechnologie  en de productiecapaciteit van ‘metaalbewerker' Sykatec - beide eveneens Siemens -dochters. Het operationeel hoofdkantoor van de nieuwe onderneming met pakweg 14.000 werknemers wereldwijd en een omzet van ongeveer 3 miljard euro, komt in Neurenberg. In het bericht wordt gemeld dat de nieuwe onderneming nauw zal blijven samenwerken met andere Siemens-bedrijven. De huidige ceo van LDA, Michael Reichle, moet Innomotics gaan leiden.

 

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (0)

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden