Laatste nieuws:

, 25 januari 2023 17:34

Coen Paulides nieuwe algemeen directeur bij BEGE Aandrijftechniek

Gerard Paulides stopt met zijn actieve rol in de directie van BEGE Aandrijftechniek en draagt de leiding van het 72 jaar oude familiebedrijf over aan zijn zoon Coen Paulides.

Coen Paulides is de nieuwe algemeen directeur bij BEGE Aandrijftechniek'
Coen Paulides is de nieuwe algemeen directeur bij BEGE Aandrijftechniek
1/1
Het directie team is verder uitgebreid met Alex van den Berg (commercieel directeur) en Marcel Biesma (operationeel directeur) en kan het driemanschap het bedrijf verder leiden. Zij zullen zich in de toekomst onder andere gaan bezighouden met thema's zoals klantspecifieke productontwikkeling en digitale automatisering. Gerard Paulides blijft betrokken als adviseur binnen de organisatie.

Derde generatie

De generatiewisseling werd al ingezet met de toetreding van Coen Paulides als internationaal verkoopleider (international sales manager) in 2016. De afgelopen jaren is zijn betrokkenheid bij strategische besluitvorming, product engineering en personeelsontwikkeling geleidelijk toegenomen. Paulides' brede technische kennis, zijn begrip van de veranderende aandrijfmarkt en hang naar een positieve bedrijfscultuur maken hem de geschikte algemeen directeur van het 72 jaar oude familiebedrijf.
Coen Paulides: "Als derde generatie binnen ons familiebedrijf streef ik ernaar een waardevolle bijdrage te blijven leveren aan de Nederlandse en internationale automatiseringsindustrie. Het bieden van innovatieve oplossingen om industriële processen productiever, efficiënter en betrouwbaarder te maken, is mijn topprioriteit. Daarnaast is goed werkgeverschap een belangrijk speerpunt en zullen we blijven investeren in onze collega's en stimuleren we persoonlijke groei."

Bron: BEGE Aandrijftechniek

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (7)

5 juni 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Vision, Robotics & Motion
10 juni 2024 - Frankfurt Am Main (D)
ACHEMA
19 juni 2024 - Metaal Kathedraal, Utrecht
FEDA Business Inspiration Day
1 oktober 2024 - Evenementenhal Gorinchem
METAVAK
3 oktober 2024 - Kortrijk Expo, Kortrijk (B)
ABISS
8 oktober 2024 - Stuttgart (D)
Motek
8 oktober 2024 - Stuttgart (D)
Vision

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden