, 23 januari 2023 14:25

Indutrade Benelux neemt SKS over

Siersema Komponenten Service BV, beter bekend als SKS maakt sinds 19 januari onderdeel uit van de technische bedrijvengroep Indutrade Benelux.

Indutrade heeft een overeenkomst getekend voor de overname van alle aandelen van het technisch handelsbedrijf. SKS heeft een jaaromzet van ongeveer EUR 35 miljoen en 50 medewerkers in dienst.
Directeur Toine Uijttewaal is enthousiast over de overname door Indutrade: "SKS is 25 jaar geleden gestart vanuit het familiebedrijf Siersema Groep. In de periode onder eigenaarschap van Nobel Capital Partners heeft SKS belangrijke stappen in haar ontwikkeling gezet. Door de overname door Indutrade kan SKS verder bouwen aan haar marktpositie op lange termijn." SKS is gevestigd in Waalwijk en heeft verkoopkantoren in Drachten, Berchem (BE) en Dortmund (DE).
De handelsonderneming is gespecialiseerd in componenten zoals afsluiters, buizen, pompen, filters en warmtewisselaars van verschillende merken voor de ‘food & beverage' en farmaceutische procesindustrieshygiënische procesindustrie. Met veel van de internationale leveranciers en klanten onderhoudt SKS langdurige relaties. De voedingsmiddelen- en farmaceutische sector worden gezien als duurzame groeimarkten onder invloed van de groeiende en vergrijzende bevolking, strengere regelgeving waardoor de vraag naar kwaliteit, veiligheid en traceerbaarheid toeneemt en een toenemende aandacht voor duurzaamheid door vermindering van afval en minimalisering van energie- en waterverbruik.

bron: Indutrade

Foto's:

Indutrade Benelux neemt SKS over

Op de foto van links naar rechts: Ard Vermeulen en Robert-Jan Broekhuijsen van Indutrade Benelux), Pieter Schroeder van Nobel Capital, Robert Timmer van Indutrade Benelux, Jan Siersema - mede-oprichter van SKS, Toine Uijttewaal – directeur van SKS en Maaike Hapers-Nooren finacieel directeur bij SKS.

© Aandrijvenenbesturen.nl