Laatste nieuws:

, 17 januari 2023 16:02

Gratis downloaden: ‘The 12 Fundamentals of Embedded Software Development’

IAR Systems, dat zelf embedded software ontwikkelt en bijbehorende diensten verleent, heeft een pdf-publicatie uitgebracht, met de twaalf belangrijkste aandachtspunten die je bij het ontwikkelen van embedded software niet uit het oog moet verliezen.

'
1/1
‘The 12 Fundamentals of Embedded Software Development' is een uitgebreide case-study over waar je op moet letten bij zoals IAR het zegt "het streven naar hoogwaardige code en succesvol verkoopbare en winstgevende software". De publicatie gaat in op de uitdagingen voor embedded-software-ontwikkelaars en geeft praktisch advies met ‘12 Fundamentals' die ze moeten kennen.
De '12 Fundamentals' bespreekt hoe de kosten op de bill of materials (BOM) van een product kunnen worden verlaagd door ‘code performance', hoe de productiviteit kan worden verhoogd met DevOps, en hoe het veiligheidscertificeringsproces voor embedded software kan worden versneld. De case-study specificeert een concrete kostenberekening voor de ‘retorn on investment' (ROI) en de ‘total cost of ownership' (TCO).

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (4)

1 oktober 2024 - Evenementenhal Gorinchem
METAVAK
3 oktober 2024 - Kortrijk Expo, Kortrijk (B)
ABISS
8 oktober 2024 - Stuttgart (D)
Motek
8 oktober 2024 - Stuttgart (D)
Vision

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden