, 17 januari 2023 16:00

Faulhaber komt met online rekenprogramma

Met de online Faulhaber Drive Calculator is het volgens de producent mogelijk snel tot een geschikt aandrijfsysteem te berekenen. De gebruiker kan kiezen voor gebruik van algemene voorinstellingen met veel gebruikte gemiddelde waarden, aangevuld met de applicatie-specifieke gegevens en geholpen met contextafhankelijke tips.

Maar je kan natuurlijk ook alles gewoon zelf invullen om het systeem af te stemmen op bijvoorbeeld de omgevingstemperatuur, de voedingsspanning of de beschikbare inbouwruimte. Eenmaal ingevuld komt het programma met de geschikte opties, die met filters verder kunnen worden verfijnd.
Het programma kan zeven soorten aandrijvingen en twee bedrijfsmodi berekenen. Een detailpagina voor ieder aandrijfsysteem geeft de berekende thermische waarden, karakteristieken en alle andere belangrijke gegevens. De gebruiker kan de waarden direct aanpassen voor een herberekening, die onmiddellijk beschikbaar is. Aanvullend op de berekening worden ook geschikte besturingen weergegeven. Uiteindelijk kunt u de geselecteerde oplossingen downloaden als PDF of ze direct online aanvragen.

Foto's:

Faulhaber komt met online rekenprogramma

De online Faulhaber Drive Calculator kan zeven soorten aandrijvingen en twee bedrijfsmodi berekenen.

© Aandrijvenenbesturen.nl