Laatste nieuws:

, 10 januari 2023 12:20

Wie wint de 20-ste Hermes Award?

Heb je een bewezen technologische innovatie van jewelste in handen? Dan moet je die voor 15 februari inzenden voor de Hermes Award 2023. Win je, dan krijg je de industrieprijs op 16 april tijdens de openingsceremonie van de komende Hannover Messe uitgereikt door de Duitse minister van Onderwijs en Onderzoek, Bettina Stark-Watzinger. Of misschien win je wel de Hermes Startup Award.

Je kan nog tot 15 februari meedingen naar de 20-ste Hermes Award die op de komende Hannover Messe wordt uitgereikt. Vorig jaar ging de industrieprijs naar Sumitomo Cyclo Drive Germany.'
Je kan nog tot 15 februari meedingen naar de 20-ste Hermes Award die op de komende Hannover Messe wordt uitgereikt. Vorig jaar ging de industrieprijs naar Sumitomo Cyclo Drive Germany.
1/1

Voor de inmiddels twintigste keer nodigt de Deutsche Messe de industrie uit producten in te sturen voor de Hermes Award. Uit de inzendingen nomineert de jury drie producten voor de prijs en drie voor de Hermes Startup Award. De jury bepaalt uit deze groep finalisten de winnaars. De mate van technologische innovatie, de voordelen voor de industrie, het milieu en de samenleving, het prijskaartje en of het product al echt ‘volwassen' genoeg is voor gebruik, zijn de belangrijkste criteria voor de jury. Voor de Hermes Award komen alleen technologische oplossingen in aanmerking die zich al in de industriële praktijk hebben bewezen.

 

Winnaars 2022

In 2022 ging de Hermes Award naar Sumitomo Cyclo Drive Germany voor hun geïntegreerde Tuaka-aandrijfsysteem, bij uitstek geschikt voor toepassingen in de snelgroeiende robotica-markt. De Hermes Startup Award ging naar MIP Technology uit Hannover, dat een magnetische identificatieoplossing heeft ontwikkeld als alternatief voor optisch leesbare codes en RFID-tags.

 

De onafhankelijke jury bestaat uit deskundigen uit politiek, bedrijfsleven, onderzoek en samenleving met prof. dr.-ing. Reimund Neugebauer, voorzitter van de Fraunhofer-Gesellschaft, als juryvoorzitter.

bron: Hannover Messe

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (4)

1 oktober 2024 - Evenementenhal Gorinchem
METAVAK
3 oktober 2024 - Kortrijk Expo, Kortrijk (B)
ABISS
8 oktober 2024 - Stuttgart (D)
Motek
8 oktober 2024 - Stuttgart (D)
Vision

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden