Laatste nieuws:

, 6 december 2022 13:02

SPIT ‘Certified Industrial Services Provider’ voor Schneider Electric

SPIT electrical mechanics is sinds 1 oktober het eerste Nederlandse bedrijf met een ‘Certified Industrial Services Provider’ van Schneider Electric en voldoet hiermee aan de gestelde technische en commerciële eisen om laatstgenoemde te vertegenwoordigen op het gebied van Drive Services. SPIT is sinds 1 januari al ‘Registered Service Partner’.

SPIT electrical mechanics is ‘Certified Industrial Services Provider’ van Schneider Electric op het gebied van Drive Services'
SPIT electrical mechanics is ‘Certified Industrial Services Provider’ van Schneider Electric op het gebied van Drive Services
1/1
Patrick Kamp, salesmanager bij SPIT: "Toenemend bewustzijn van klimaatverandering en de noodzaak van versnelde start van wereldwijde initiatieven voor de energietransitie openen nieuwe aantrekkelijke marktkansen voor ons. We willen daarin erkend worden als een bedrijf dat aan de hoogste normen voldoet en dat kwaliteit en uitmuntendheid toewijdt aan al onze transacties. Het behalen van dit certificaat als eerste in Nederland, onderschrijft onze toewijding en het belang van kwaliteit. Ik ben ervan overtuigd dat wij samen met Schneider Electric de energietransitie een boost kunnen geven door meer proactiviteit aan onze klanten te laten zien."

‘Eerste bedrijf in Nederland'

Niels Teeler, businessdevelopmentmanager Drive Systems bij Schneider: "De Altivar Variable Speed Drives hebben ingebouwde functionaliteiten die inzetten op procesoptimalisatie, energiemanagement en asset management. Dat is een belangrijk gegeven in de markt en door de samenwerking met SPIT kan dit nog beter verteld worden. Dat zij als eerste bedrijf in Nederland certified industrial services provider zijn, maakt mij enorm trots en laat zien hoe we als markt ook groeien en ontwikkelen. Ik kijk er erg naar uit om deze samenwerking nog verder uit te breiden en samen de markt nog groener te maken."
Door de Altivar Variable Speed Drives te combineren met complementaire software kan de klant zijn energieverbruik, en dus ook de bespaarde energie, in kaart brengen, visualiseren en linken aan productieparameters. Bovendien is het mogelijk om de beschikbaarheid van de gehele aandrijflijn (van de middenspanningscel tot de elektromotor, mechanische koppeling en applicatie) te monitoren waardoor er proactief onderhoud kan worden ingepland.

bron: Schneider Electric

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (4)

1 oktober 2024 - Evenementenhal Gorinchem
METAVAK
3 oktober 2024 - Kortrijk Expo, Kortrijk (B)
ABISS
8 oktober 2024 - Stuttgart (D)
Motek
8 oktober 2024 - Stuttgart (D)
Vision

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden