Laatste nieuws:

, 29 november 2022 10:12

PLCnext Technology ‘beste jongetje van de klas’

De PAC Innovation Radar noemt Phoenix Contact met het open PLCnext Technology-platform ‘Best in Class’ met een totaalscore van 1,91 in de categorie ‘Open Digital Platforms for Machine-edge-centric Industrial IoT in Europe 2022’.

Marktanalyse- en adviesbureau PAC noemt het PLCnext Technology-platform het ‘beste jongetje van de klas’.'
Marktanalyse- en adviesbureau PAC noemt het PLCnext Technology-platform het ‘beste jongetje van de klas’.
1/1
Daarmee staan ze bovenaan de beoordelingslijst van het internationale marktanalyse- en adviesbureau PAC. De gemiddelde beoordeling was 2,51. Het beoordelingssysteem van de studie resulteerde uit een combinatie van de componenten ‘bekwaamheid en marktsterkte'. De deelnemers aan de studie werden ingedeeld in de categorieën ‘Best in Class' (1,0 - 1,9), ‘Leading edge' (2,0 - 2,9) en ‘Emerging capability' (3,0 - 3,9). Deelnemers in de categorie ‘Machine-edge-centric industrial IoT platforms' gebruiken containertechnologie voor een vereenvoudigde toepassing en realtime verwerking. Phoenix Contact biedt een open aanpak met het ecosysteem PLCnext Technology , waarmee cloud-verbindingen kunnen worden gebruikt om het ‘edge'-platform uit te breiden voor dataopslag en kunstmatige-intelligentietraining en een koppeling met een ‘appstore' mogelijk zijn. Via de PLCnext-store kunnen gebruikers kiezen uit een aantal verschillende apps van ecosysteempartners.

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (5)

19 maart 2024 - Messe Stuttgart
LogiMAT
20 maart 2024 - Antwerpen
Maintenance
26 maart 2024 - de Basiliek, Veenendaal
Industrial Ethernet event
26 maart 2024 - Brussels Expo
Machineering
22 april 2024 - Deutsche Messe, Hannover
Hannover Messe

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden