, 9 november 2022 10:26

30 dagen gratis elektrische ontwerpsoftware proberen

Siemens Digital Industries Software heeft onlangs de Siemens' Capital Electra X cloud-native elektrische ontwerpsoftware ‘as a service’ (SaaS) gelanceerd. Wie het wil proberen kan het 30 dagen lang uitproberen.

De software is gericht op individuele elektrische ontwerpers of kleine teams die een SaaS-oplossing wel zien zitten. "Veel producten in verschillende industrieën onderscheiden zich door een steeds geavanceerdere elektrische inhoud, waardoor commerciële elektrische ontwerptools snel worden toegepast", zegt Frances Evans, senior vice president, Integrated Electrical Systems, Siemens Digital Industries Software. "Individuele elektrotechnici of kleine ontwerpteams hebben echter vaak moeite met de hogere eigendomskosten en de langere time-to-productivity van complexere bedrijfsgerichte oplossingen. Een browsergebaseerde SaaS-oplossing, ontworpen voor gebruiksgemak, snelle adoptie en met minimale trainingsvereisten, stelt hen in staat om eenvoudiger en sneller elektrische schema's te maken, met behulp van elk apparaat, voor een lage maandelijkse prijs."

Cloud-native elektrische CAD

De software is gebaseerd op technologie van het onlangs overgenomen Radica Software Sdn. Bhd, uit Maleisië. "Als leverancier van cloud-native elektrische CAD, met een bewezen digitaal go-to-market model en meer dan 300 klanten in 50 landen, is het Radica Software team trots en enthousiast om zich bij Siemens aan te sluiten", stelt Thomas Yip, ceo Radica Software. "De combinatie van de Electra Cloud-technologie van Radica, ondersteund door de technologie, ontwikkelingscapaciteit en het wereldwijde bereik van Siemens, biedt de mogelijkheid om de MKB-markt voor elektrisch ontwerp beter te bedienen met de eerste volledig cloud-native SaaS-oplossing op maat van individuen en kleine teams."

Proefperiode

Capital Electra Xis inmiddels direct beschikbaar. Meer informatie, inclusief prijzen en mogelijkheden, en een optie voor een gratis proefperiode van 30 dagen is beschikbaar op siemens.com/capitalelectrax

Foto's:

30 dagen gratis elektrische ontwerpsoftware proberen

Siemens Digital Industries heeft onlangs cloud-native elektrische ontwerppsoftware ‘as a service’ gelanceerd voor het mkb

© Aandrijvenenbesturen.nl