Laatste nieuws:

, 25 oktober 2022 13:35

Nieuwe testbank bij MH Hydraulics

MH Hydraulics in Spijkenisse heeft recent een nieuwe dubbele Bosch Rexroth-testbank voor alle merken hydraulische pompen in gebruik genomen. Op 380/130 kW testbank met een maximale werkdruk van 500 bar zowel pompen voor open als gesloten circuits aan de tand worden gevoeld. met een of het nu om pompen.

MH Hydraulics heeft een nieuwe Rexroth-testbank voor alle merken hydraulische pompen in gebruik genomen.'
MH Hydraulics heeft een nieuwe Rexroth-testbank voor alle merken hydraulische pompen in gebruik genomen.
1/1
De testbank, geïnstalleerd door Rexroth , maakt deel uit van de volledig vernieuwde werkplaats van MH Hydraulics en beschikt over een databank en digitale verbinding met de Rexroth-fabrieken. Depompen kunen worden onderworpen aan automatische testcycli, maar het is ook mogelijk handmatige ingestelde tests te doorlopen
"Wij van MH Hydraulics zijn heel blij dat onze werkplaats en testbank voldoen aan de modernste technieken. Inmiddels werken we met de testbank en kan ik ook daarin bevestigen dat deze volledig naar verwachting werkt en we erg tevreden zijn in het gebruik!", aldus Anand Phagoe van MH Hydraulics, dat sinds januari 2020 is gecertificeerd als hét repair center van Rexroth in Nederland. Klanten krijgen na reparaties de Bosch Rexroth fabrieksgarantie.

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (2)

12 oktober 2023 - Het Zendstation - Lopikerkapel
Up to the Nexxt
29 november 2023 -
Engineering Event SAFETY

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden