, 24 oktober 2022 15:33

Delta Electronics op Automotive Campus

Delta Electronics heeft op 19 oktober officieel het nieuwe gebouw op de Automotive Campus in Helmond geopend. Samen met het EMEA-hoofdkantoor in Hoofddorp moet de nieuwe vestiging een belangrijke rol spelen bij de verdere groei van Delta Electronics in de EMEA-regio, waarbij de focus ligt op industriƫle automatisering, industriƫle energievoorziening en oplossingen voor de automobielindustrie.

Het nieuwe kantoorgebouw van Delta staat op de Automotive Campus in Helmond, die bekendstaat als een internationale hotspot voor bedrijven in de automotive industrie. Met een oppervlakte van 4.055 m2 is het nieuwe gebouw ruim drie keer groter dan het vorige pand in Eindhoven. De aanwezigheid op de Automotive Campus maakt de uitwisseling van informatie en de ontwikkeling van gezamenlijke R&D-projecten met studenten van lokale onderwijsinstellingen zoals de TU Eindhoven en Fontys Hogeschool mogelijk. Uiteindelijk zullen er 150 medewerkers in het nieuwe gebouw in Helmond aan de slag gaan, wat interessante mogelijkheden biedt voor studenten in de regio.

Thuis

"Alles op de Campus draait om innovatie en technologie. Daarom voelen we ons hier thuis", lichtte Dalip Sharma, president en general manager van Delta Electronics EMEA toe. "Delta investeert meer dan 8% van de jaarlijkse omzet in research en development en we hebben wereldwijd 72 R&D-centra met meer dan 9.000 engineers. In EMEA werken bijna 1.000 engineers in 15 R&D-centra aan next-generation oplossingen, waarmee we steden duurzamer willen maken. Met de Automotive Campus en Brainport Eindhoven kunnen we profiteren van eerste klas technisch onderwijs en de uitwisseling van kennis tussen bedrijven onderling. Dat maakt de Campus voor ons tot een ideale omgeving om nieuw talent aan te trekken op het gebied van e-mobility, industriële automatisering en industriële energievoorziening; allemaal terreinen die een hoge prioriteit hebben voor Delta EMEA en waarin we snel groeien."

Foto's:

Delta Electronics op Automotive Campus

Delta Electronics heeft op 19 oktober officieel het nieuwe gebouw op de Automotive Campus in Helmond geopend.

© Aandrijvenenbesturen.nl